BENİM KARAKTERİM

7.6K 489 192
                                    

cmnrbjk ♥(Sınıf Arkadaşım)

En sevdiğim karakter Mucize.Çok dindar ve güzel âhlâklı.Tüm gün namaz kılıyor ve ayet ezberliyor.Küfür etmiyor ve sürekli meâl okuyor.Erkekler ile muhatap olmuyor...

Ateş Lale ve Melike en nefret ettiğim karakterler.Çok açık giyiniyorlar ve havalılar.Bence,on kilo makyaj yapıyorlar.Erkekler ile çok muhatap oluyorlar.Ve Allah'a itibar etmeyen,ayetleri küçümseyen insanlar.Dindar kişilere nefretle bakıyorlar.

Daha çok ve daha kısa sürede yeni bölümler yazman dileğiyle kanka...

haticebiz ♥ (Biricik Okuyucum)

En çok Mucize'yi seviyorum.Çünkü o çok doğru biri.Her mânâdâ dosdoğru olmaya çalışıyor.Ve ben,Mucize'yi örnek alıyorum.Çok iyi kalpli biri.Kalbinde çok büyük bir Allah aşkı var.Kim örnek almaz ki böyle güzel bir ablamızı?

En sevmediğime gelirsek,Cem.Kesinlikle o çocuğu hiç sevmedim.Yüzünde gülücük eksik olmayan bir insanı üzebiliyorsa,ona hiçbir şey diyemem.Ve çok sinir bozucu...

asiruhum2018 ♥ (Annem)

En sevdiğim karakterler Fırat ve Mucize.

Mucize ideallerinden sapmıyor,kararlı,inancında güçlü ve sabit.Başkalarını da İslam'a yaklaştırıyor.

Fırat,pozitif,enerjik ve sağlam duruşlu.Aynı zamanda dindar.

Aslı'nın annesini sevmiyorum.Ve Hilal'in babasını.Birde Birol Tanay'ı sevmiyorum.

Birol Tanay'ı; oğlunu sosyalleştirmediği için,oğluna sevgi vermeyip bir eşekmiş gibi derslerini yüklediği için.Aslı'nın annesiyle birlikte olduğu için.

Bence kitap her yaşa hitap ediyor.Otuz beş yaşında üstü olduğum halde bazen güldüm,bazen ağladım abartısız.Yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum.Başladığında boş zaman kaybı olarak görüyordum.Ama şimdi,bu işin iyi bir sonuç vereceğini düşünüyorum.

Başarılar kızım...

beyzaikra10 ♥ (Biricik Okuyucum)

Fırat'a bayılıyorum bir kere gamzeleri var.Ve aynı benim gibi sürekli gülüyor.

Ateş'e sinir oluyorum.Sürekli bir laf çarpma çabasında.Ve ben normal hayatımda bu tür insanlardan nefret ediyorum.

Sıraç'ı da çok seviyorum.Çünkü duygusal bir erkek ve ben bilmiyorum.Duygusal erkekler iyidir.Yani niye sevdiğimi tam olarak sözcüğe dökemiyorum maalesef.

İşte böyle yazacığım...

Suskun_feraceli ♥ (Menejerim)

En sevmediğim karakter,tabiki Ateş Lale.En,en nefret ettiğim karakterler.Ölümüne nefret ediyorum yani.Senin gibi bir kız,nasıl olur da Mucize'me tokat atmaya kalkar?Kızım bak,yorumda da söyledim.Sen eyeliner mi yiyorsun?Ruj mu kemiriyorsun?Ne kadar konuşsam boş.Nefretimi satırlara dökecek olsam roman yazarım.

En sevdiğim karakter tabiki Mucize.Aşkım o benim.Yerim tatlı şey seni.''Neden beni bu kadar seviyorsun?''dediğini duyar gibiyim Mucize.Neden mi?Kısçem,sen benim tesettürüme neden oldun.Senin sayende tesettürü yerine getirdim ben.Sen,aşık olup aşkını harama bulaştırmadın.Kısacık,mini etekli,kalbi kararmış kızların arasında siyahlara bürünsen bile bembeyaz bir aydınlıktın.Ama biraz hazır cevapsın.Bu huyunu sevmiyorum ve bazen kızdığım zamanlar olmuyor değil.Neyse çok uzattım.Kısaca seni çok seviyorum Mucize...

Kolejdeki Feraceli (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin