Началото

24 2 0

Имало едно време в място наречено Омагьосаната гора едно момиче на име Реджина. Дъщеря на Кралицата на сърцата - Кора (Малко след коронацията на Реджина) и принц Хенри.
Реджина много обичала да язди на коня си Росинанд.
Но според Кора, това не било за дами на нейната възраст. Тайно от майка си, Реджина имала връзка с Даниел - конярът. Един ден, едно десетгодишно момиченце беше в опасност, но Реджина я спаси, това беше малката Снежанка.
На другия ден, крал Леополд, бащата на Снежанка отиде в дома на Реджина да й поиска ръката. За жалост Кора прие от името на дъщеря си. Вечерта Реджина разказва всичко на Даниел и двамата решават да избягат заедно. Снежанка ги вижда и бяга, щом Реджина я настига й казва, че истинската любов е най -силната магия, а Снежанка казва, пе трябва да избягат. На другия ден Кора мами Снежанка, че губи дъщеря си и малкото момиче казва на Кора за Реджина и Даниел. Вечерта щом тъкмо ще избягат, Кора ги хваща. За малко успява да ги убеди, че могът да са заедно, но тя взима и смачква сърцето на Даниел. Кора казва на Реджина, че любовта е слабост.Благодаря на flyinginblueclouds за корицата. 💜💜💜💜
За феновете на Имало Едно Време, ше има и други книги, но в по-късно в време.Историята на една кралица.Read this story for FREE!