six

403 63 36

haih author nak letak cover baru , tapi mengapa tak boleh T^T why so kejam wtpd

-

" chicken rice shopppp ~ POKK POKK POKK POKK POKK !! "

" WOI AYAM MANA YANG KUAJA SANGAT BISINGGG PAGI BUTAAAA NI !! "

UPS maaflah min yoongeh hohoooo , bunyi ayam tu best sangat sampai aku takleh stop nyanyi HEHEK

" tadi ... yoongi kata pagi eh ? Maksudnya dia tidur lagi lah kan ? "

Aku bercakap sendirian . Well , omma pi keje dah . Appa memang tak balik lagi daripada ff ni mula EH ? Yoongi dekat bilik . Hoshi dekat hati aku EH tak tak -^- acah je .

Aku berlari naik ke atas dengan lajunyaa HOHO cepat kan . Sekelip mata EWAH aku dah sampai kat bilik yoongi .

" WEH YOONGI ! "

Aku merempuh bilik dia . HAH TERHINJUT BAHU DIA AMEKAW

" KAU NAK APE GILA ? "

-..- takpe , aku dah biasa kene carut dengan dia . Haritu kawan dia kejut pun , dia carut . Sebab tu aku selalu volunteer kejut dia , nanti karang kalau omma kejut ? Mau omma kata ' nyah kau dari family Min ' . HAH menangis tak berhingus dia -^-

" kau pahal baring lagi do ? Cepatlah nanti lambat pi sekolah . "

" kau nak pegi sekolah ke harini ? Demam kau dah okay ? "

Aku memegang dahi aku . Panas ? Tak . Sejuk ? Tak . SEE AKU NORMAL -^-

" tak kot ~ alah bosan ah duduk rumah je . Mereput je heh . "

" eleh . "

Dia kembali meniarap memeluk bantal bergambarkan kumamon . Kau rasa swag ke acamtu ? Kumamon je banyak dalam bilik ni , PADIAAAPAAA yoongehhh * tepuk'2 dahi *

" wehh siaplahh pegi sekolahh ~ "

" aku tak pegi sekolahh lahhhhh ~ blah lah kau . "

Dia menyepak aku . eYH kuaja pakcik ni -..- aku kembali duduk di atas katilnya di tepi dia . Kk tau ayat keling , diam je -^- HOHO

" pahal kau tak pegi ? "

" lantak aku lah . Kau pegi jalan kaki . "

Aku berfikir sejenak . Jalan kaki ? Aku melihat jam tangan aku yang swag yang boleh membuatkan aku lebih hensem -^- jangan konfiyus , aku perempuan HEKHEK

7.45 a.m

Kalau jalan kaki , mesti tak sempat do . Apa pikir rumah aku dengan sekolah , jarak dia 1meter je ke woi . Bermeter meter taw ;-;

" weh yoongi , hantarlah akuuuu ~ "

" eish aku malass lahh . "

" wehhhh , alahh tak sempat lah ~ "

" HESH kau ni menyusahkan lah . Pegi tunggu aku kat bawah . HEEEISHH ! "

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now