Un cuplu vechi?!

237 17 4

Ajunsa in bucatarie am discutat. Baietii au ajuns acasa si cand Juno a vazut'o pe M...nu a fost prea happy. Cum a vazut'o a si fugit în camera lui. Toate acele ore nu a vrut sa le imparta cu nimeni. Nu a vrut sa vorbeasca cu mine, Urs, Sorin, Cale, Dita sau... M. Nu ştiam de ce este așa. Poate că suferea. Si presupun ca stiu de ce. M-am ridicat si am plecat spre camera lui.
Cnock, cnock
Juno- cine e? spune el cu un ton furios
Eu- sunt eu Juno! Sunt eu Mirra.
Juno- pleaca!
Eu- vreau sa vorbim!
Juno- am-spus-sa-pleci!!! spune el tipand la mine.
Eu- b-b-bine.
Am plecat de la uşa camerei lui si am coborât jos. Ajunsă jos m-am asezat la masă si l-am vazut pe Adry cum se duce sus. Si cred ca stiu la cine.

Adry
Am văzut-o pe mami cum coboara suparata pe scari. Cred ca a suparat-o unchiul Juno cum ca nu vrea sa coboare la adulti. M-am ridicat si l-am lasat pe Domy singur la cubulete si am plecat la unchiul Juno.
Cnock cnock
Juno- cine mai e acum si ce naiba vrea de la viata mea?!  spune el cu un ton agresiv
Eu- sunt e-eu... Adry.
Atunci el deschisese uşa si se pusese in genunchi pentru a fi la nivelul meu. Ma uit la el si vad ca plansese. Il iau in brate si ii soptesc te rog sa vi jos. Macar sa te joci cu noi la cubulețe. El opreste imbratisarea, se uita la, mine, zambeste, se dude said se spele pe data so coboara. Pe scari am ochit-o pe M cum se uita la Juno intr-un fel...ciudat. Parca vroia sa il ia, in brate. Juno începuse să se joace cu noi si sa zambeasca. Ne-am jucat circa 4 ore. De fiecare data cand Juno radea, si M radea. Era...ciudat.

Mirra
Ma duc la Juno. Ii spun vorbească cu M dar refuza. Ce are baiatul ăsta? Dacă o place trebuie sã... Stai! Dar... Daca nu o place?!
Habar nu am.
Juno
Se facuse tarziua asa ca ne-am bagat toti la somn. Deodata un zgomot nu prea puternic care venea din living. Iau telefonul, pornesc lanterna si cobor . Diiiiiidddd nu cred asa ceva! Telefonul se descărcase si se stinsese. Nu am fost atent la ultima treapta si am cazut peste cineva. Avea pielea catifelată.
???-cine e pe mine? Da-te!
Era M. Nu stia cine sunt. Nu am mai rezistat si am sarutat-o. Ea a pus mainile in jurul gatului meu. Cineva aprinsese lumina. Am desprins sarutul si ea ramasese surprinsă.
M- Juno?
Apoi se uita la mine si fuge pe scari in sus.
Eu-nu mai inteleg nimic.
Patru manute ma iau in brate. Erau Domy si Adry. Deci ei au aprins lumina. Au vrut sa doarma cu mine, asa ca am acceptat. Dimineata ne-am trezit cu o surpriza. Era o a-4-a persoana langa noi. Era.........

Cine credeţi că e a-4-a persoană?

Arde |SHOT|Citește această povestire GRATUIT!