four

419 78 30

HIKHOK makin lama , ff ni makin hambar . WHY HUH ?! haih author ade idea untuk part konflik je 🌚🌚🌚 takpelah

-

" BEST KAN ! HUWAA T^T "

" KAN KAN HUWAA NANGIS AKU T^T "

" kim hyejin sayang , tak elok menipu . Aku yang duduk sebelah kau ni , tak nampak langsung setitik air mata kau tumpah dari mata kau . "

kesian kim hyejin kene bebel dengan jeon tenuk 🌚

" eh mana kau tau ? Kau bukannya nampak hekleh . "

" sebab aku nampak lah aku cakap . Kau yang tak sedar . Eleh malu nak ngaku . "

" kuaja ah . "

" kuaja kuaja pun , dia boyfie kau yang paling kau sayang kan hekleh ~ "

Seungrin mencocok lengan hyejin membuatkan muka hyejin membahang . Kk ni cerita sooah bukan hyejin --"

" sooah , kau okay ? "

Aku tersedar dari mengelamun . Aku memandang ryuhee yang disebelah aku . Apa dia cakap tadi eh ?

" k -- kau cakap ape tadi weh ? "

" aku tanya , kau okay tak ni ? Nampak gelabah je ? "

Aku mengangguk dengan perlahan - lahan . Aku sendiri pun taktau aku okey ke tak . Aku tengah fikir something ni .

" oh okay . Jomlah join kiteorang makan aiskrim ? "

" t -- takpelah . Aku taknak . "

Aku tersenyum tawar . Yeah selalunya aku memang nak aiskrim ni tapi sekarang , aku rasa takde mood nak makan . Why dengan diri aku ni ergh .

Ryuhee mengangguk perlahan lalu berborak dengan haneul yang disebelahnya . Aku masih berfikir .

Apa yang aku fikir ?

Aku fikir tentang --

" weh sooah , jomlah makan aiskrim ni . Kau selalunya terkinja - kinja nakkan aiskrim ni , pahal tak makan pulak ni ? "

" takpelah , aku takde selera . "

" aik pelik aku bila dengar ayat 'takde selera' tu , selalunya kau melahap je . Ni pahal takde selera ni ? "

Hoshi membebel lalu mengambil kerusi dan duduk di sebelah aku . Dia meletak cup aiskrimnya di atas meja lalu memandang aku . Kk aku act tenang je ;-;

" kau pikir ape hah sampai takde selera nak makan ni ? "

Aku mengeluh lalu memandang dia . Dia menaikkan sebelah keningnya beberapa kali.

" aku tengah pikir . . . . "

" pikir apa , cakap je lah ~ "

" aku tengah pikir , zombi wujud ke tak . macam mane kalau tiba - tiba , zombi ada dalam mall ni ? macam mane keadaan family aku sekarang ? bahaya tak kat luar sana ? "

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now