81. Logan [1]

2.5K 151 11
                                    

81. Logan

" Alfa Logan! " Iemand schreeuwde van ver al mijn naam. De man zwaaide wild met zijn armen, om mijn aandacht te krijgen. " Wat is er aan de hand? " vroeg ik, toen de man puffend naast mij stond. " Uw mate ... Ze hebben haar naar de dokter gebracht. " Toen de woorden zijn mond verlieten, voelde het alsof mijn hart een slag over sloeg. " Wat is er aan de hand? " vroeg ik opnieuw. Ik pakte hem bij zijn schouders vast, wanhopig om meer informatie uit hem te krijgen. " Hij is alleen maar de boodschapper, Logan. " De Alfa legde zijn hand op mijn schouder, om me te kalmeren. " Ik breng je wel naar het ziekenhuis toe. "

In het ziekenhuis kwamen we de Luna tegen. Ze ijsbeerde in de kamer en er was ongerustheid op haar gezicht te lezen. " Wat is er gebeurd? " Mijn ogen zochten naar Axelle, maar waarschijnlijk was er een dokter met haar bezig. Mijn enige bron van informatie stond nu voor mij. " Ze voelde zich opeens niet goed. Ze duizelde wat en dan kreeg ze steken in haar buik. We zijn onmiddelijk naar hier gekomen. Ze zijn haar nu aan het onderzoeken. "

Steken in haar buik? Dat klonk echt niet goed. Was er soms iets aan de hand met de baby's? Had ze een miskraam? Hoe meer ik erover nadacht, hoe ongeruster ik werd. " Kan ik bij haar? " vroeg ik. Ik wou haar dit echt niet alleen laten doorstaan. Ik moest bij haar zijn om haar te steunen. " Natuurlijk. " Ze legde kort haar hand op mijn arm en bracht me dan naar een verpleegster toe, die wat verderop in de gang stond. De verpleegster boog kort haar hoofd.

" We zijn nog bezig met de onderzoeken, maar u mag bij uw mate gaan. Ze heeft uw steun echt nodig nu. " De verpleegster nam me mee naar een onderzoekskamer, een paar deuren verderop. Ze opende de deur en liet mij als eerste binnen gaan. Axelle lag op het bed, dat middenin de kamer stond. Ze had haar arm over haar hoofd liggen en ze beefde een beetje. " Axelle. Ik ben er. Rustig maar. Alles komt goed. " zei ik, terwijl ik haar hand pakte. Ze legde haar arm terug naast haar hoofd, en ik zag dat ze aan het wenen was.

" Ik ben zo bang, Logan. " snikte ze. Ik pakte haar steviger vast. " Het komt allemaal wel goed Axelle. Je moet gewoon rustig blijven. " Ik wreef over haar arm en probeerde mijn eigen ongerustheid zoveel mogelijk te verbergen. Dat zou haar alleen maar meer van slag brengen. Ik merkte nu pas op dat ze een baxter aan haar arm had hangen. En waar was de dokter eigenlijk?! Alsof die laatste wist dat ik me afvroeg waar hij was, kwam hij de kamer in.

" We hebben alle resultaten. " zei hij, voor hij wat dichterbij kwam. " Uw lichaam kan de zwangerschap niet meer aan. Een tweeling wordt vaak vroeger geboren, dus erg onrustwekkend is dat niet. Uw baarmoeder is zich op dit moment aan het klaarmaken om met de bevalling te starten. " Ik slikte moeizaam en pakte het bed wat steviger vast. Ik had het gevoel alsof de grond onder me wegzakte. Was ik wel al klaar om papa te worden? Het kwam opeens wel heel dichtbij.

" Moeten we gewoon afwachten? " wist ik uit te brengen. De dokter knikte. " Als ik van jullie was, zou ik zo snel mogelijk terug gaan naar jullie roedel, want ik denk niet dat het nog zo lang gaat duren voor de tweeling zich kenbaar zal willen maken." Axelle zou een keizersnede moeten ondergaan, maar zouden we dan wel op tijd bij de roedel aankomen. Veel tijd om na te denken had ik niet.

" Oke. We gaan terug naar huis. Ik haal onze spullen en ondertussen zetten jullie Axelle in de auto " zei ik tegen de dokter. Ik drukte nog een kus op haar voorhoofd, stelde haar gerust dat ik niet te lang zou wegblijven en rende daarna naar het packhuis. Daar moest ik Oliver nog bijpraten natuurlijk. Terwijl ik onze spullen pakte, liet hij aan Jack weten dat ze een operatiekamer moesten klaarzetten.

Toen ik in de auto stapte, op weg naar de roedel was het enige waar ik aan kon denken: Laat ons alsjeblieft op tijd aankomen.   


A/N: Voor diegene die het raar vinden dat ze niet gewoon in die roedel gaan bevallen: Axelle en Logan zijn een alfakoppel, dus die baby's lopen ook gevaar zodra ze geboren worden en Logan kennende vertrouwd hij die dokters niet genoeg. En natuurlijk is het veel veiliger voor Axelle om gewoon in hun eigen roedel te bevallen.

We maken bijna kennis met de twee kindjes :D Of niet? *mysterieus muziekje*

Ik ben trouwens aan het nadenken over de toekomst van dit boek. Ofwel doe ik hier mee verder, tot mijn inspiratie volledig op is ofwel herschrijf ik dit boek naar een omgekeerd scenario dat Axelle de Luna is en Logan de Omega :O Wat denken jullie?

Vote/Comment/Follow

The Omega [#Herschrijven]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu