two

624 89 83

maaf sekali lagi kalau tak best ;_;

-

" HOI ! "

" EHMAKKOHIJO! "

Seseorang ketawakan aku dengan galaknya . Kuanghaja punya manusia . Terkejut baqhang . Hoshi nie lahai ~

" kuaja ah kau -..- "

" HOHO maaflah ~ kau buatpe kat sini ? Alone pulak tu ? "

" OH TENGAH TANGKAP BADAK . KAU TAK NAMPAK KE ? "

Facepalm dari hoshi terpampang menusuk kalbu ke dalam mataku yang cantik lagikan bersinar yang disinari lagikan --- k dah .

" betul - betul lah . Pahal kau alone je kat sini hah ? Tak pegi lepak dengan geng kau ? "

Mendengar soalan dari hoshi itu , membuatkan aku mengenang nasib yang malang yang tiada siapa ingin -- dahlah .

" saje nak alone . Yang lain dating ah . Ape lagi ? "

" eh ryuhee dengan haneul belum couple kan ? "

Aku mengangguk bagi menjawab pertanyaan hoshi .

" haah , memang lah . Tapi dorang pegi spend time dengan family . "

Haneul dengan ryuhee memang selalu spend time dengan family time cuti - cuti ni . Auww bestnya dapat pegi sana sini dengan familyy huhuuuu T^T

" kesian min sooah lonelyy . Meh oppa temankan jagi yee ? "

Tangannya melingkari bahu aku . Dia tersenyum sampaikan mata dia hilang pi mana tah . MATA MANOI

" blah lah kau . Aku nak orang lain teman , bukannya kau . Ey sibuk je datang hmph "

Terus dia turunkan tangannya . Hah mula lah pasrah dia tu nanti .

" iyelah kan , siapalah aku hm . Aku tau aku ni tak best , membosankan . Lawak aku pun selalu hambar . Hm takpe , aku paham . "

Dia tersenyum tawar memandang aku . Lahai aku dah agak dah . Budak ni memang suka pasrah pasrah . Haih nasib sayang . EH

" alah hoshi , rilek lah . Aku acahcah je lah . Pergh kalau takde kau , lonely aku sekarang ni tau . Masyeh ah datang temankan hehe "

Dia mengangkat muka memandang aku lalu tersenyum menampakkan gigi . K gigi dah nampak , tapi mata pulak tak nampak . Heih kesian ~

" heheeee aku tau kau sayangg aku . Aku pun acah jee merajuk tadi heheee ^^ "

" elehh acah konon hahahaha ~ "

-

Mingyubijakhensem 💕

hyejinmel ; siapa tukar nama group hah -..-

jeonemo ; entahlah sayang

rinlawo ; hoi takyah nak sweet kat sini eh

( C ) Say Yes | Ksy Where stories live. Discover now