Începuturile

14 0 0

°"Prindeți-l! Nu-mi poate scăpa! Înfundă tot grupul!" se auzi glasul Ericai, în liniștea nopții.
"Dar Erika, noi încercam, știm ca nu va înfunda grupul, știe ca asta ii va aduce închisoare sau chiar moarte. "
" Nu ma interesează! Eu îl bag, la răcoare. Eu! "ma răstesc urat spre Josh.
" Hai sa mergem. Îl vom găsi la departament, la subsol. Și vom vedea ce are de gând. "
" Nu e vorba de asta. E vorba, ca noi suntem implicați în asta. Suntem sub acoperire. Dacă toarnă grupul la politie, noi nu mai aflam cine este capul în organizație. Și colegii noștri, vor fi nevoiți sa înceapă ancheta.. Vom afla greu. Hai sa lăsăm asta. Hai sa mergem la departament. "°
Bună. Eu sunt Erika. Am 23 de ani. Sunt o tânără americancă. Am 1.71,par blond. Trăiesc în New York. Pasiunea mea este arta, dansul. Lucrez într-o organizație de spioni de renume, precum și pentru politie, de la vârsta de 18 ani. Am fost recrutata pentru a afla cine ește capul unei organizații, ce distribuie afaceri ilegale. Lucrez cu colegul meu Josh. Suntem implicați amândoi. El este un băiat înalt, bine făcut. Are 24 de ani. Ne înțelegem minunat. Lucram minunat împreună. Îl veți cunoaște pe parcurs.
"Dacă nu îl prind acum. Îl prind la organizație."
" Erika. Dar el știe ca vrei să-l prinzi? "
" Nu, nu știe. El crede ca Amalia a plecat după el. "
Ma urc în mașină. Pun centura, și plec spre organizația , unde am fost recrutata. Ma gândesc dacă ajung acolo, simt ca îl voi distruge. Conduc atât de nervoasa, încât dacă îmi iese cineva în fața.. Fac prăpăd.. Uh. Abia aștept sa ajung.
" Ce ai de gând sa faci? "
" Pai momentan,  să-l vad ce are de gând. Pentru ca eu nu las să-mi scape șeful organizației,cand îl am atât de aproape. ".. Dând cu pumnul în volan.. Nervii ma cuprindeau.. Încercam sa stau foarte calma. Ajung la organizație. Nu mi-am mai stăpânit nervi. Am coborât din mașină, val vârtej, în urma mea ușa a rămas izbita, Josh se uita atât de șocat la mine.. Știa ca nimeni nu ma mai poate oprii.. Ajung la ușa organizației, ușa în spatele meu se auzi atât de tare, încât cei de la securitate ieșiseră. 
"Unde este Matthias?! Spuneți ! Unde este Matthias? " țipând în timp ce mergeam spre lift. Spre mine vine, Alejandro, cu un dosar.
" Avem nevoie sa ne spuneți ce avem de făcut aici. "
I-au dosarul, ma uit peste el.
" Nu îmi arde a dosare! "aruncând dosarul pe jos.
" Mie-mi spuneți unde e Matthias! Acum! "
Îl văd pe Matthias, cum intră pe ușa clădirii . Ma duc spre el.
" În birou ! Acum! Ți se pare normal ce faci? Mișcă! “
În spatele meu, se deplasa Matthias, care intra în birou cu mine. Ma îndrept spre scaun cu mersul meu, ce lasă în urma, doar priviri.
"Matthias, așează-te. Și spune-mi. Ce ai de gând? Aștept să-mi spui tu. Dacă nu, o chem pe Amalia. "
" Pai, situația sta asa.  Este cineva în organizație, care spionează,3 persoane mai exact. Care sunt  în legătură cu politia. Am încercat sa aflu. Inițial, unul din membri organizație, a vrut sa ma trimită în fișierele politiei.."
"Ce sa afli mai exact? Ce date știți despre cei 3?"
In gândul meu, cum sa fie un al 3 - lea.. Unde? Cine? Când defapt sunt doar eu și Josh. Cine mai e? Uf..
"Ideea e ca nu știm chiar asa mult. Se afla în organizație de ceva timp. Ne monitorizează toate mișcările în tăcere. "
" Trebuie sa aflam cine sunt aceste 3 persoana Matthias. Sa nu cumva sa trădezi organizația. Ești liber. Poți ieși. "
Matthias iese. Îmi deschid laptop-ul,imi verific mail-ul și observ un mail dubios. Îl deschid. Acesta conținea" Aveți grija cine este capul organizație. Nu contează cine ești, sau cine sunteți. Va distrug pe toți. Concurenta noastră, veți dispărea. Loviturile vor veni din partea noastră. Organizatia M.S.C. Aveți grija. " Ridic telefonul și dau apelare la Josh.
" Du-te și Adu-mi  mașină și așteaptă-ma în față. Trebuie sa plecam urgent la sediul din centru. Sa le comunicam colegilor ce mișcare urmează sa dea M.S.C."
"Acum. "
Ridic receptorul:
" Adu-mi dosarul, ce vroiai sa mi-l arăți. Ca plec imediat și după nu ma mai prinzi. "
Alejandro vine cu dosarul în birou. Ii explic în certitudine ce are de făcut. Și îl dau cu subsemnatul. Ma ridic și plec. Ajung în fata. Ma urc la volan, Josh era în dreapta.
" Cineva știe despre noi. Defapt nu chiar despre noi. Șeful știe ca sunt 3 în asociație cu politia. Noi doi. Al treilea care este?!
"Sunt prea multi să-mi dau seama.."
Tot drumul pana la sediu m-am gândit cine ce și cum.. Deschid stația, ce-mi făcea contact cu sediul.
"Erika Duion și Josh Taius. Deschide-ți liftul pentru mașină. "
Intru pe ușa sediului, ma uit după David.

Sper sa va placa. 🙈🙈😍
Dacă voi avea câteva vizualizări, voi continua. 😍😍

Organizații Periculoase Citește această povestire GRATUIT!