Voorwoord

254 12 18

Hoi, leuk dat je dit boek aangeklikt hebt om te lezen!

-De hoofdstukken bevatten 1000-2500 woorden per keer.  

-De updates: elke dag als ik het niet vergeet

-dit boek gaat 21, proloog, epiloog en een extra stukje bevatten bevatten.

-Dit zijn de opdrachten voor de schrijfwedstrijd van Veronique_x en alle rechten van de schrijfwedstrijd gaan naar haar.

-Daarnaast is het hele idee van de Hongerspelen bedacht door Suzanne Collins, dus de rechten van de Spelen gaan natuurlijk naar haar. 

-Ik wil jullie er ook even aan herinneren dat het strafbaar is om dit alles te kopiëren, overnemen of screenshotten zonder toestemming van mij. Want dit is nog altijd mijn boek, dus je mag het niet stelen. 

-Verder wil ik je even zeggen dat als je niet van de Hongerspelen houdt, dat je dit boek niet moet lezen. Als je de Hongerspelen (nog) niet gelezen hebt, dan kan dit boek spoilers bevatten. 

-En voor de fans: Veronique heeft bedacht dat dit de 101ste Hongerspelen zijn, dus het is allemaal net wat anders dan in het echte boek. 

-Ik wil even toevoegen dat verbeteren mag omdat niet alle foutjes zijn weggehaald. Ik probeer erop te letten, maar ik kan eroverheen gelezen hebben. Dus als iemand een verbetering geeft, gooi geen haat naar dat persoon, want ik vind het juist fijn als het verbetert is. 

-En bovenal: Héél véél leesplezier! 

x Nina

The Hungergames -  SkyLees dit verhaal GRATIS!