11. Θυσιάζοντας την αγάπη!

3K 211 3
                                    

Έβγαλαν φωτογραφίες στην είσοδο ως ζευγάρι και μετά άρχισαν να μιλάνε με τους καλεσμένους.

Η Λυδία πήγε στο μπάνιο για να φρεσκάρει το μακιγιάζ της. Αφού έφτιαξε το κραγιόν της και τα μαλλιά της βγήκε ξανά έξω για να πάει στον Παύλο.

Ξαφνικά μία γυναίκα ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε από πίσω της βάζοντας το χέρι του στο στόμα της για να μην μιλήσει.

"Μην βγάλεις αχνά. Θα κάνεις ότι σου λέω εγώ , αλλιώς θα πληγωθούν όσοι αγαπάς. Η Ελπίδα, η Αθηνά , ο Κώστας, η Νικολέτα, ο Λεωνίδας και ο αγαπημένος σου Παύλος. Απέξω περιμένουν κάποιοι άντρες που με μόνο μία μου λέξη θα τους κάνουν όλους κομματάκια στην κυριολεξία έναν έναν και θα σου τους στέλνουν πακέτο στο σπίτι."

Με όλα αυτά που άκουγε η Λυδία είχε τρομάξει. Στην αρχή δεν πίστευε αυτά που άκουγε και ήταν έτοιμη να φωνάξει βοήθεια. Όμως η γυναίκα αυτή της έδειξε ένα βίντεο που κρατούσαν τον Λεωνίδα δεμένο σε μία παλιά αποθήκη να φωνάζει αυτός τώρα βοήθεια.

Η Λυδία άρχισε να δακρύζει. Φοβήθηκε στην πραγματικότητα για τον αδερφό της. "Άστον ελεύθερο. Άφησε τον να φύγει. Θα κάνω ότι μου πεις για να τον αφήσεις. Μην του κάνετε κακό. Αν θέλετε εμένα , τότε κάντε σε εμένα κακό. Αφήστε τα αδέρφια μου ήσυχα."

"Αν κάνεις ότι σου πω δεν θα πάθει κάνεις τίποτα κσι κανένα κακό. Όλα εξαρτώνται από εσένα."

"Αφήστε τον Λεωνίδα και θα κάνω ότι μου πείτε." Της είπε πανικόβλητη η Λυδία και αυτή η γυναίκα έδωσε διαταγή να τον αφήσουν ελεύθερο. "Θωμαις να στείλεις ένα μήνυμα στον Παύλο με το οποίο τον χωρίζεις με τον πιο άσχημο τρόπο."

"Όχι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν μπορώ." Έλεγε με δάκρυα στα μάτια προσπαθώντας να την μεταπείσει.

"Ή ο Λεωνίδας ή ο Παύλος. Δεν θα το συζητήσουμε κιόλας."

Η Λυδία να κλαίει με λυγμούς έβγαλε το κινητό της από την τσάντα της και άρχισε να γράφει το μήνυμα στον Παύλο. Επειδή τα χέρια της έτρεμαν και δεν μπορούσε να το γράψει εκείνη η γυναίκα της το βούτηξε από το χέρι για να το γράψει και να το στείλει αυτή.

"Παύλο εμείς οι δύο πρέπει να τελειώσουμε. Δεν σε αγαπάω και δεν γίνεται να σε χρησιμοποιώ για να ξεπεράσω τον Γιώργο. Σε παρακαλώ για το καλό και των δύο μας να μην μου ξανά τηλεφωνήσεις."

Η Λυδία διάβασε το μήνυμα και ήξερε πολύ καλά πόσο πολύ θα τον τσάκιζε αυτό το μήνυμα. Κρυμμένη σε μια γωνιά όπου βρίσκονταν όλη την ώρα αυτή, έβλεπε τον Παύλο να διαβάζει το μήνυμα του.

Άρωμα Αγάπης!Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα