Πρόλογος

6.9K 412 22
                                    

"Μετά από όλα αυτά δηλαδή, νομίζεις ότι θα σε αφήσω έτσι;" είπε και ένιωθα τα πράσινα μάτια του να με καρφώνουν.

"Ίσως αυτό να είναι το καλύτερο και για τους δύο μας.. Να ξεχάσουμε και οι δύο ο,τι έγινε τους τελευταίους μήνες μεταξύ μας και να συνεχίσουμε τις ζωές μας." είπα όσο πιο πειστικά μπορούσα και κοίταξα το πάτωμα για να αποφύγω την οπτική επαφή μαζί του.

Ένιωσα το χέρι του να ακουμπάει το σαγόνι μου και με μια κίνηση σήκωσε το κεφάλι μου ώστε να τον κοιταζω. Οι ματιές μας κλειδωθηκαν και το πρόσωπο του είχε έρθει σε απόσταση αναπνοής με το δικό μου.

"Πίστευα ότι η ζωή μου ήταν ο,τι καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω. Και μετά ήρθες εσύ και τα ανετρεψες όλα. Για αυτό δεν σε αφηνω και στα αρχιδια μου τι πιστεύεις εσύ. Τόσο απλά." είπε και με μια κίνηση μηδενισε την απόσταση μεταξύ μας και ένωσε τα χείλη μας.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Η Στέλλα είναι μια 17χρονη κοπέλα και μαθήτρια της 2ας λυκείου. Είναι καλή μαθήτρια, αλλά όχι και από τις πρώτες στην ταξη. Ειναι κοινωνικη και εχει αρκετους φιλους που την αγαπάνε και την στηρίζουν πάντα,όπως κάνει και εκείνη άλλωστε. Η ζωή της είναι απλή και συνηθισμένη όπως κάθε άλλης κοπέλας στην ηλικία της. Τι θα γίνει όμως όταν γνωρίσει τυχαία τον εντελώς απρόοπτο,γοητευτικό,ατίθασο αλλά και μυστήριο Αχιλλέα; Η ζωή της θα συνεχίσει να είναι το ίδιο συνηθισμένη και απλη με πριν; Ή μήπως θα είναι μια απλή γνωριμία και τίποτα παραπάνω;...

Γειαα σας❤ Αυτή είναι η πρώτη μου ιστορία στο wattpad❤Δείξτε επιείκεια😂❤ Ελπίζω να σας αρέσει😏Σας υπόσχομαι ότι θα ανεβάζω όσο πιο συχνά μπορω😙ΑΧ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ😂Οκ σταματάω.😂
Αυτά από μένα. Καλή ανάγνωση και τα λέμε στο επόμενο που από εκεί αρχίζουν ολαα😉❤

Και μετά ήρθες εσύ.Τόσο απλά.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα