Kapitel 1

1.6K 37 0

Jeg står i mit sædvanlige morgenbad og fundere lidt over, hvad for noget tøj jeg mon skal tage på i dag. Det er jo i dag jeg skal ind og se 1D day showet, som varer, ja en hel dag sjovt nok. Jeg glæder mig overdrevet meget! Da jeg kommer ud af badet tørrer jeg mig og vikler så mit håndklæde om min krop igen. Jeg går ind på mit værelse og finder et sæt tøj, som vist lige går an. Jeg rusker mit hår lidt, så når det tørre, så vil det blive en smule krøllet. Jeg bruger ingen makeup, så det behøves jeg jo ikke tænke så meget over. Så er jeg faktisk ready to go. Jeg skriver til min veninde Marci, som skal hente mig, vi skal nemlig afsted sammen, jeg har faktisk fået billetterne af hende.
Til Marci~ Hey M, hvornår kommer du og henter mig?
Fra Marci~ Er der om 5, så gør dig klar! Jeg finder mine sko og smutter i dem. Jeg står lidt og overvejer om jeg skal tage min grå hue på, men vælger at lade den blive hjemme, fordi jeg ikke ser skide godt ud med hue på. Jeg hører Marci dytte ude i indkørslen. Hurtigt bliver jeg enig med mig selv om, at min trøje er tyk nok til, at jeg ikke behøves jakke. Marci vinker glad inde fra bilen, da jeg kommer udenfor, så jeg skynder mig ned til bilen, hvor jeg sætter mig ind på forsædet. I Marcis bil dufter der altid af lavendel og blomster, så jeg tager en dyb indånding
-Hej. Smiler Marci. Og giver mig et knus.
-Du ser godt ud. Smiler jeg til hende.
-Ej tak, i lige måde. Siger hun lidt overlegent, hvilket får mig til at le.
-Glæder du dig mindst lige så meget som jeg gør? Spørger hun glad.
-Det kommer an på, hvor meget du glæder dig? Oversmiler jeg.
-Meget! Indrømmer hun og bakker ud fra sin holdeplads.
-Nåh, jamen så glæder vi os nok lige meget. Smågriner jeg.
-Men lov mig, at vi bliver der helt til slut, for jeg vil altså se hvem af fansene de vælger, og nej jeg regner ikke med selv at blive valgt! Griner Marci, mens hun holder sit blik op vejen foran os.
-Hvad er det de skal vælge? Spørger jeg dumt. Marci kigger på mig, som jeg kigger på min mormor, når hun spørg, hvem Harry Styles er.
-Det får du at vide til showet, jeg fortæller det ikke! Driller Marci.

•I slutningen af showet•
Jeg er vold træt! Men Marci vil blive her til den sidste del af showet, fordi drengene vist nok skal udvælge nogle fans, og hun vil se hvem de vælger.
-Endelig er vi nået til det, som vi alle sammen har ventet på! Det' nu, hvor det både bliver sørgeligt, men også helt vildt spændende! Siger værten, jeg kommet til at gabe, men det er virkelig ikke med vilje! Marci opdager det og puffer til mit knæ, hvorefter jeg sender hende et uskyldigt blik.
-Det er lidt sørgeligt, fordi dette er det sidste vi skal nå inden showet slutter, men vi har også været her i over 7 timer, så det går nok. Smågriner værten, hvilket også skaber en smule uro ved publikum.
-Jeg har altså snaget lidt og fundet ud af, at alle drengene er singler! Nogle publikummer begynder for sjov at pifte og juble. Hvilket får drengene nede på scenen til at grine lidt og pege op på de piger som piftede. Jeg tror alvorligtalt, at jeg snart falder i søvn her. Jeg har kæmpet bragt den sidste time med mine øjenlåg. De vil meget gerne sove, og jeg vil meget gerne se showet.
-Så derfor skal drengene nu hver især vælge hver deres pige blandt publikum, som de vil have med på en "ferie" på hotel i en hel måned. Det der skal ske er, at man kommer til at bo i en slags lejlighed på et kæmpe lejligheds-hotel. I skal alle 10 personer bo sammen, men man får sit eget soveværelse. Kravene er, at du er minimum 18 år gammel, og så selvfølgelig, at du har lyst. Så jeg tænker, Louis skal vi ikke starte med, at du må vælge en pige ud blandt publikum?
-Jo. Siger Louis og begynder at kigge sig eftertænksomt om. Det her lyder underligt, som et eller andet sygt realityprogram, men det ser ud til, at drengene er med på den, så det er vel okay. Louis går op blandt publikum, han går lige forbi mig og hen til pigen bag mig. Det giver et lille vindblæs, da han passere mig, og jeg kan dufte pludselig dufte ham. Jeg følger ham med mit blik op til hende bag mig, hvor han sætter sig på hug. Det er nu, jeg kan mærke en der kigger på mig. Jeg kigger mig lidt omkring, og får så øje på, at Harry kigger på mig, men da han opdager jeg har set ham, så kigger han straks væk.
Jeg retter opmærksomhed mod Louis som er begyndt at udspørge pigen bag mig.
-Så du vil gerne? Spørger han med et smil. Hun nikker ivrigt, hvilket jeg ville tage som et desperat ja. De følges hånd i hånd ned på scenen. Louis siger:
-Liam? Så Liam går op imellem rækkerne. Han går rundt i mellem os, som skulle han vælge et kæledyr i dyrebutikken. Da han endelig har tager sin beslutning og står nede på scenen med en super sød pige, siger han:
-Niall? Niall går nu op ad trapperne på midtergangen, som jeg sidder lige ud til. Han kigger sig lidt omkring, da hans blik falder på en som sidder et stykke væk fra mig.
-Hvad hedder du? Spørger han.
-Kayla. Smiler pigen som sikkert er ved at få et sammenbrud indeni.
-Og hvor gammel er du? Smiler Niall chamerende.
-19, svarer hun sødt.
-Vil du gøre mig den tjeneste at følges med mig i en hel måned? Smiler han. Kayla nikker og tager rystende Nialls hånd, hvorefter de følges ned på scenen.
-Harry? Siger Niall og så er det Harrys tur. Jeg sover seriøst snart! Harry kigger op på os alle sammen, da værten grinende udbryder:
-Nåh Harry, slå dig løs! Harry går drillende rundt mellem publikum, han stopper op foran nogle forskellige piger, men ryster så grinende på hovedet, hvilket også får alle andre til at grine. Pludselig stopper han op foran mig. Han rækker mig hånden, jeg tager smilene imod den, indeni skriger jeg for vildt.
-Hvor gammel er du? Spørg han flirtende, men med et sjovt smil. Han har sat sig på hug foran mig og kigger mig i øjnene, jeg kan slet ikke tage ham seriøst.
-N-nitten, får jeg fremstammet mellem mit lille grin.
-Vil du gøre mig rigtig glad og tage med? Spørg han. Jeg smiler stort.
-Ja. Han smiler også. Jeg følger med ham ned på scenen.
-Zayn? Siger Harry, og Zayn går direkte efter én pige. Under hele Zayns "ceremoni" giver Harry ikke slip på min hånd, hvilket gør at jeg slet ikke kan koncentrere mig. Værten slutter showet af, og da kameraerne er slukkede forklarer han os, at vi skal afsted om en uge. Vi vil blive hentet ved vores huse, vi skal bare give ham vores adresser, hvilket vi gør. Vi får alle et kram af drengene, inden vi går mod udgangen. Marci står derude og venter, da hun ser mig begynder hun at juble for vildt. Jeg griner af hendes fangirltrip.
-Ej hvor sindsygt, du skal bo sammen med dem i en hel fucking måned! Jubler hun på vej ud til bilen.
-Calm down! Griner jeg, uden selv helt at forstå, hvad der lige er sket for mig.
-Nej jeg vil ikke!! Siger hun helt oppe at køre, inden vi sætter os ind i bilen og kører hjemad.

IKKE RETTET!!!

Unexpected time H.S. (Dansk)Read this story for FREE!