2. 27. Tentoraz som to ja, ktorá žiada teba aby si to urobil

939 61 14
                                    

Bol to iba okamih. Iba jedna malá chvíľka kedy som dovolila strachu zo zajtrajška aby ma úplne pohltil. Paralyzoval všetky moje bunky v tele, každú myšlienku, ktorou som sa celý deň presviedčala, že všetko bude dobré.

Zúfalo som si prstami stierala slzy, ktoré neprestávali tiecť pričom som prerývano dýchala do svojich dlaní. A hoci som sa vonku nachádzala iba pár minút, cítila som ako mi cez bundu pomaly presakuje chlad.

„Sam," započula som za sebou jeho hlas, no ja som sa akosi nedokázala otočiť. Nebola som schopná pozerať na neho pričom nemyslieť na to, že možno zajtra ho budem znova musieť nechať ísť. „Sam komunikuj so mnou," pokračoval pričom som zacítila ako ku mne zozadu pristúpil. „Desíš ma," povzdychol si a jeho teplý dych som cítila až na krku. „Ak- ak som ťa s mojimi slovami nejako rozrušil alebo nahneval, tak mi to prepáč. Nechcel som...nemyslel som si, že budeš reagovať takto..." pokračoval ďalej.

„Nie je to tvoja vina Harry," skočila som mu do reči pričom som silno zatvorila viečka oči aby som zastavila ten príval sĺz, ktoré sa drali na povrch.

„Tak prečo si utiekla? P- prečo sa na mňa ani nepozrieš," šepol zatiaľ čo mi rukou prešiel na môj pás.

„Všetko je v poriadku," odvetila som a môj hlas sa zachvel. A hoci ma ubíjala každá sekunda s ním, nechcela, nemohla som dovoliť aby niečo vycítil. Ak by vedel pravdu, všetko by sa zmenilo. On by sa zmenil, pretože by prestal znova veriť na lepšiu budúcnosť. A potom všetkom čím si za posledné mesiace prešiel som to nemohla dopustiť. Bola som to práve ja, ktorá ho donútila vrátiť sa späť na správnu cestu, tá, ktorá mu pomohla nájsť znova samého seba a dala dôvod veriť. Teraz som nemohla byť tá, ktorá mu to všetko zasa zoberie. „Iba...dojal si ma," zhlboka som sa nadýchla a našla v sebe tie posledné zvyšky nádeje, ktoré mi ešte ostali na to aby som sa k nemu otočila. „To je všetko," šepla som a sklopila zrak.

„Pred chvíľkou si povedala, že už viac nemôžeš," podvihol obočím. „Nerozumiem čo si tým chcela..." zmätene pokrútil hlavou keď som mu skočila do reči.

„Milujem ťa," vyhŕklo zo mňa na čo sa jeho zamatovo zelené oči do mňa zapýrili spôsobom akým na mňa dokázal hľadieť iba on. Bol to ten pohľad, ktorý mi bral dych, kvôli ktorému som strácala všetko sebazaprenie a všetky hodnoty. Pohľad, do ktorého som sa zamilovávala znova a znova, nehľadiac na to aké to bolo bláznivé.

I found myself dreaming in silver and gold Pristihla som sa, že snívam o striebre a zlate
Like a scene from a movie Ako scéna z filmu
That every broken heart night ktorú pozná každé zlomené srdce
We were walking on moonlight Prechádzame sa mesačným svetlom
When you pulled me close keď ma pritiahneš bližšie
Split second and you disappeared uplynula sekunda a ty si sa vytratil
And I was all alone a ja som ostala sama.
I woke up in tears Prebudila som sa v slzách
With you by my side S tebou po mojom boku
A breath of relief Cítila som úľavu
And I realized A uvedomila som si,
No, we're not promised tomorrow že zajtra medzi nami nie je nič isté.

„Vydesila si ma," pousmial sa pričom mi dlaňou prešiel po líci. „Poďme späť, Gemm nás už určite čaká," dodal na čo som iba prikývla. Harry ma vzal za ruku a spoločne sme prešli dverami do domu.

No Control ( FF Harry Styles )Where stories live. Discover now