Prológus

882 69 7
                                    


"Lea kérlek menj el a suliba helyettem,amíg én távol vagyok!"-hangzott el az a bizonyos mondat. Nos,igen el kell játszanom a saját testvéremet,csak is azért,hogy ő bulizhasson a haverjaival. Tudom,tudom tök sok a macera vele,de hát ki ne segítene a tesójának? Nem tűnt rossz ötletnek,sőt jó mókának tűnt. Átverni a szüleinket,és kicsit élni a másik életét. Csak hogy arról nem szólt a fáma,hogy ez az iskola egy elit iskola,a fű is olyan rendezett,hogy ha kicsit is összeborzolnám a szálakat,egyből a diri irodájába kötnék ki. Helyesbítenék,tudtam,hogy elit iskolába fogok jönni,de azt nem,hogy ez a suli maga lesz a pokol. Én a kis kopott táskámmal,és a tesóm bőröndjével eléggé kilógok ebből a sorból.

Alig,hogy beléptem az ajtón,máris egy házsártos nővel találtam magamat szemben. Ezzel nem leszek jóba,azt már most mondom!

- Hol az egyenruhája?-teszi fel a kérdést.

- A táskámba.-mormogom.

- Azonnal vegye fel,mert az öltözéke botrányos,Miss.Karlik!

- Azt nem írta a prospektus,hogy ez egy apácazárda.-közlöm vele. 

- Máris az igazgatóiba akar kikötni?-sipákolja.

Inkább nem válaszoltam,mert még itt elrontom a nővérem esélyeit. Tulajdonképpen jó lett volna tudni,hogy mégis merre kell mennem,mert már most eltévedtem,ahogy körbe kémleltem a helyet. Elindultam egyenesen,aztán összevissza járkáltam,végül egy folyosón kötöttem ki,ahol hangzavar van. Végre! Már azt hittem,hogy valami zárdába kerültem tényleg.

- Xiumin,add már vissza a cipőmet!-hallatszik a folyosó végéről a kiabálás,majd egy fiú szalad felém,cipővel a kezébe.

- Hé,ez a fiú oldal.-mondja.- Eltévedtél?-kérdezi,közben oldalra hajtja a fejér,és kidugja a nyelvét. Édes kis feje van. 

- Meg vagy!-lihegi a cipőtulajdonosa.- Visszaadnád?-vonja kérdőre cuki pofit.

Xiu...szóval a cuki megböki a cipős fiút aki észrevesz engem,majd elmosolyodik. 

- Elkísérünk.-mondja a cipős. Bólintok,aztán követem a srácot, a cuki pedig mellettem van,és néz.

- Miért bámulsz?-kérdezem.

- Nem tudom.-vonja meg a vállát.- Szimpatikusnak tűnsz. Hogy hívnak?-kérdezi.

- Karlik L...izé Tenzi.-javítom ki magam. - Téged hogy hívnak?

- Kim Min Seok vagyok.-mutatkozik be.- De hívj nyugodtan Xiumin-nak.

Ühüm,szóval ilyen bonyolult neve van,fogadok a másiknak is hasonló bonyolult neve van. Néha a cipős fiú is hátra nézett majd megtorpant,mikor meglátta azt a házsártos nőt. Na ebből mára elég lesz! 

- Maga csak nem a fiúrészen volt?-szegezi nekem a kérdést.

- De igen.

- Lány oda nem mehet,talán nem olvasta a házirendet?

- Ami azt illeti nem,mert alig 10 rohadt perce érkeztem meg ebbe a kísértet kastélyba!-kelek ki magamból.- Eltévedtem.-teszem hozzá jó kislányosan. A két fiú azt se tudta hova nézzen.

- Karlik Hortenzia az igazgatóiba!-mondja összeszorított fogakkal.

Ez az amikor nagy szám van. Nem tehetek róla,ilyen vagyok.


Az igazgatóiból kiérve,igyekeztem nem eltévedni ismét. Nem értem mi ez az elszeparálás ebbe az iskolába. Az órák is külön lesznek? Nekem semmi kedvem hülye picsákkal ülni egy teremben. Zavar ez a csend. A folyosó végén jobbra fordultam,és megláttam egy srácot akinek a modora pont olyan bunkó és durva volt mint az enyém. Na jó ez túlzás,az ő stílusa sokkal durvább volt! 

- Oh Sehun! Már megint bajt keversz?- szidja le az egyik felügyelő vagy ki csoda.- Az a szerencséd,hogy a szüleid rengeteget fizetnek,hogy te itt lehess!-vágja a srác képébe,majd eltűnik.

A srác mintha megérezné,hogy figyelem rám néz és szúrósan méregetni kezd,majd elmegy. Hát ez meg mi a fene volt? Szóval Ő lesz itt az aki rángatja a zsinóron a bábukat. Micsoda egy öntelt seggfej! Oh Sehun.

Benyitottam a szobámba, ahol megláttam a szobatársamat. Egy ázsiai lány volt,elég könyvmolynak tűnik. Most is olvas! Fel se mer nézni  a könyvéből,ilyen rémisztő lennék? Úgy döntöttem,nem zökkentem ki a világából,inkább kipakoltam a cuccomat,és előbányásztam a borzasztó egyenruhámat. Hát én tuti ezt nem veszem magamra! Én és a szoknya? Kizárt dolog,hogy barátok legyünk. Mire kipakoltam,és felhúztam az ágyneműt elfáradtam. Keresztbe eldőltem az ágyon,és elaludtam. 


Sziasztok!^^

Nos,bátorkodtam előhozakodni egy új sztorival,már egy ideje dolgoztam rajta. Remélem tetszeni fog majd,és legalább annyira szeretni fogjátok,mint a Sugás történetemet. :3

Puszi:

Amélia.B


•Overdose•Oh Sehun ff.• [SZÜNETEL]Where stories live. Discover now