Bölüm 20: Ruh Çemberi

2.8K 298 90
                                    

Bölüm 20

"Kendini böyle üzerek bir şey elde edemeyeceksin Annabelle." dedi Megan, elindeki sıcak çikolata bardağını Annabelle'e uzatırken."Elena halinden memnun." Bunu defalarca söylediğini biliyordu ama Megan'ın elinden onu rahatlatacak başka bir şey gelmiyordu.Kadın, uzattığı bardağı aldıktan sonra Megan, Annabelle'in yanına oturarak pencereden karın yağışını izlemeye başladı.

Annabelle Megan'ın verdiği bardağı iki elinin arasına alıp ellerini ısıtırken "Elimde değil Megan." diyerek karşılık verdi kıza."20 yıldır Elena'ya kavuşmanın hayalini kuruyordum. Bu fırsatı yakalayıp tekrar kaybetmek...çok acı verici." Bardağı ağzına götürüp bir yudum aldıktan sonra sıcak çikolatanın içini ısıtmasına izin verdi.

Megan onu teselli etmek için kafasını salladı."Biliyorum ama sana söz veriyorum ki kızını kurtaracağız. Eğer Elena'nın tehlikede olduğunu düşünsem bu kadar rahat olamazdım. Ama Elena çok iyi Annabelle." 

Annabelle, Megan'a inanıyordu ama Elena'nın iyi olması onu rahatlatmak için yetmiyordu. Kızı şu anda iyi olsa bile onu yıllardır tutsak eden adamla birlikteydi. Drex, Elena'ya her an zarar verebilirdi ki adamın güç takıntısı düşünüldüğünde Drex sinirlendiği takdirde Elena'yı öldürebilirdi.

Annabelle aklından geçen kötü senaryoları bir kenara bırakıp bardağından bir yudum daha aldı."Umarım onu bulana kadar da iyi olmaya devam eder." dedi, daha fazla içemeyeceğini düşünerek bardağı pencerenin pervazına koydu ve kazağının kollarını bileklerine kadar indirdi."Seni bu şekilde rahatsız ettiğim için de özür dilerim. Herkes senin yaptığını yapmaz Megan. Hiçbir karşılık beklemeden bana yardım ediyorsun." Bir elini Megan'ın omzuna koydu."Her şey için çok teşekkür ederim."

Megan kaşlarını çatarak Annabelle'e baktı ve "Lafı bile olmaz Annabelle." dedi bardağındaki sütü bitirdikten sonra."Elena, benim arkadaşım ki onu kurtarmak için elimden geleni yaparım. Bu yüzden bana teşekkür etmene gerek yok." Ayağa kalktıktan sonra Annabelle'in bardağını da alarak mutfağa doğru yürüdü.

Annabelle de Megan'a yardım etmek için kalkıyordu ki evin kapısı yumruklanmaya başladı. Megan ve Annabelle beklenmeyen bu çalış karşısında birbirine bakarken Megan elindeki bardakları tezgaha bırakarak kapıya doğru yürüdü."Ağabeyim olamaz çünkü o şu anda Jillian'la birlikte olmalı." diye bir açıklama yaptı. Kapının önüne ulaştıktan sonra ise "Kimsiniz?" diye sordu.

Kapıyı yumruklayan kişi cevap vermek için yumruklamayı bıraktıktan sonra "Lucas!" diyerek cevap verdi."Aç kapıyı Megan." Adamın sesinde iyi bir şeylerin olmadığı anlaşılıyordu ki Megan kapıyı açıp açmamakta kararsız kalmıştı."Eğer açmazsan hiç çekinmem, kapını kırarım." diye ekledi Lucas, sanki onun içini okumuş gibi.

Megan, ne yapması gerektiğini öğrenmek için Annabelle'e baktıktan sonra Annabelle gözleriyle kapıyı açmasını söyledi ki kız, kapıyı açtıktan sonra Lucas'la birlikte Salvador ve Savera'yla da karşılaştı. Üçünün bakışları da Megan'ın hoşuna gitmemişti. Megan kapıyı bırakmadan "Bu saatte bizi rahatsız ettiğinize göre oldukça önemli bir nedeniniz olmalı Lucas." diyerek sessizliğini bozdu.

"Evet." dedi Lucas, Megan'a doğru yürüyüp kızın önünden çekilmesini beklerken. Ama Megan'ın çekilmeye niyeti yoktu ki Lucas aralarında mesafe kalmayacak şekilde Megan'a yaklaştı. Megan rahatsız olup geri çekilince Lucas ta içeri geçti.

Salvador ve Savera da Lucas'ın arkasından içeri girdikten sonra Megan kapıyı kapatarak evine giren davetsiz misafirlerine döndü."Bu yaptığınızın çok büyük bir saygısızlık olduğunu biliyorsunuzdur umarım." Annabelle'e doğru yürümeye başladı.

İŞARETSİZ 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin