Έχοντας βιώσει σε τρυφερή ηλικία την εγκατάλειψη του πατέρα της, η Τζίνα εξακολουθεί στα 24 της χρόνια να αρνείται να πιστέψει στην παντοτινή αγάπη. Θεωρεί τους άντρες αναξιόπιστους και υποκριτές, απαγορεύει στον εαυτό της να εμπλακεί συναισθηματικά μαζί τους και το μόνο που τη νοιάζει είναι να περνάει καλά. Όταν οι φίλοι της θα την προειδοποιήσουν για τον γυναικοκατακτητή dj που δουλεύει στο κλαμπ όπου συχνάζει, η ίδια είναι σίγουρη πως δεν έχει ανάγκη τις συμβουλές τους. Ξέρει πώς να προστατευτεί από άντρες σαν κι αυτόν και δεν πρόκειται να κοιμηθεί μαζί του, όσο επίμονα κι αν εκείνος θελήσει να την φλερτάρει. 

Επικίνδυνα ελκυστικός και ακαταμάχητα γοητευτικός, ο 32χρονος Μάρκος είναι διατεθειμένος να κοιμηθεί με όποια γυναίκα βρεθεί στο δρόμο του, όχι όμως με την Τζίνα. Δεν της μιλά, δεν την κοιτάζει και σίγουρα δεν φαίνεται πρόθυμος να την φλερτάρει. Συνηθισμένη στο να προκαλεί τον θαυμασμό των αντρών, η Τζίνα θα παραξενευτεί από την αδιαφορία του, αλλά δεν θα δώσει παραπάνω σημασία. Θα τον αγνοήσει κι εκείνη με τη σειρά της, μέχρι που ένα αναπάντεχο γεγονός θα ανατρέψει όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα της. Ίσως τελικά ο Μάρκος να μην είναι τόσο αδιάφορος όσο δείχνει. Ή ακόμα χειρότερα,... ίσως τελικά η αγάπη που η ίδια φοβόταν να ονειρευτεί, να μην είναι και τόσο αδύνατη όσο φαίνεται.

---------------------------------

Τί μου κάνετε????!!! Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε που τελείωσα την προηγούμενη ιστορία και πραγματικά μου λείψατε!!! <3 <3

Λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε κι από την περίληψη, η ιστορία του Μάρκου και της Τζίνας θα ξεκινήσει από την αρχή της, δηλαδή περίπου ένα χρόνο πριν από τα τεκτενόμενα της ιστορίας του "Dreams of Dancing...". Το ξέρω ότι οι περισσότεροι από εσάς ήθελαν χρονικά να ξεκινήσει από το τέλος του προηγούμενου βιβλίου και μετά, αλλά τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αξίζει να δούμε όλη την περιπέτειά τους από την αρχή και το πώς ακριβώς γνωρίστηκαν. :) Ελπίζω μόνο να μην μου βαρεθείτε..

Ααα! Και για όσους διαβάζουν αυτή την ιστορία χωρίς να έχουν διαβάσει την προηγούμενή μου (της οποίας αποτελεί και την συνέχεια), μην αγχώνεστε καθόλου!!! Η ιστορία αυτή θα είναι εντελώς αυτόνομη, επομένως μπορείτε να την παρακολουθήσετε χωρίς απαραίτητα να ανατρέξετε και στην προηγούμενη. :)

Ραντεβού τον Οκτώβριο και περιμένω τις εντυπώσεις σας από την περίληψη!

Φιλάκια πολλά πολλά

Μαριάννα

Dreams of LoveRead this story for FREE!