clara alonso leven

40 2 0
                  

Maria Clara Alonso werd geboren op 2 februari 1990 in Rosario, Argentinië. Haar moeder is een kinderarts en longarts en haar vader is een ingenieur. Ze is het oudste kind en heeft twee jongere broers genaamd Agustin en Ignacio. Op 2, verhuisde ze naar Capitan Bermudez, een kleinere stad zich buiten Rosario. Zij en haar familie verhuisde naar Buenos Aires toen ze acht jaar oud was. Als kind was zij turnen, zwemmen en dansen. Alonso speelde hockey en volleybal. Ze bezocht de lagere school in Cayetano Errico in Capitan Bermudez en later afgestudeerd aan de middelbare school van Instituto Inmaculada de Castelar in Buenos Aires. Op 8, stoppen ze hockey en vroeg haar ouders om haar in te schrijven in de muzikale komedie lessen op "Broadway Street", een toneelschool in Haedo, Buenos Aires. Ze kreeg les in leidingwater, acteren, en clown tijdens het bijwonen.Daarnaast nam ze deel aan verschillende toneelstukken, zoals Alice in Wonderland op de Astral theater. 

2007-2011: Carrière begin

Na het voltooien van de middelbare school, Alonso besloten te streven waarnemend full-time. Een maand later, ging ze castings voor High School Musical: La Seleccion . Alonso een van de twintig mensen geselecteerd voor deelname aan de muzikale werkelijkheid competitie. Het werd uitgezonden op Channel 13 en Disney Channel in Argentinië. Ze werd uitgeschakeld in de tiende week, maar werd later belde terug naar een lid van een concert tournee door Argentinië zijn. Vervolgens werd ze ook gegoten in haar eerste acterenrol als "Clari" in de Argentijnse film versie van High School Musical.

Tijdens een tour stop in La Rioja, Argentinië voor het concert van de film, trok ze de aandacht van Disney Channel Latijns-Amerikaanse producenten die haar als gastvrouw in "Zapping Zone", een jeugd gerichte celebrity entertainment-show voor Argentinië gegoten.Zij ontving het programma, naast Daniel Martins en Carolina Ibarra. Vanwege het succes van de show, het begon luchten in andere landen in Zuid-Amerika. 

 Tijdens een tour stop in La Rioja, Argentinië voor het concert van de film, trok ze de aandacht van Disney Channel Latijns-Amerikaanse producenten die haar als gastvrouw in "Zapping Zone", een jeugd gerichte celebrity entertainment-show voor Argentinië gegoten.Zij ontving het programma, naast Daniel Martins en Carolina Ibarra. Vanwege het succes van de show, het begon luchten in andere landen in Zuid-Amerika.

Van 27 april tot 2 mei 2008, reisde ze naar Orlando, Florida om deel te nemen in de Disney Channel Games 2008. In Latijns-Amerika, het programma werd uitgezonden vanaf 5 september-oktober 3. Ze maakte deel uit van het groene team met de naam "The Cyclonen" , samen met verschillende internationale Disney-sterren als Jason Dolley, Jennifer Stone, Chelsea Staub, Joe Jonas, Brad Kavanagh, Dylan Sprouse en teamcaptain David Henrie. Haar team eindigde op de derde plaats met 55 punten.

Op 21 oktober 2008, tijdens de opnames van "Zapping Zone", Alonso in première haar debuut single "A mi alrededor" met de medewerking van Sophie Oliver Sanchez. Een muziekvideo werd ook gefilmd en uitgezonden in heel Latijns-Amerika op Disney Channel.Dit was haar eerste solo enig voor label Walt Disney Records '.

In 2010 speelde ze in de Disney Channel mini-serie Highway: Rodando la Aventura die de vierde oorspronkelijke productie van Disney Channel Latijns-Amerika. De serie vertelt het verhaal van een groep van acht vrienden in een camper reist heel Latijns-Amerika. Alonso speelde een jonge perfectionist, die was geobsedeerd door netheid en orde. Datzelfde jaar begon ze te werken als een voice-over actrice op de Spaanstalige versie van de Disney Channel serie Pecezuelos .

In augustus 2010, reisde ze naar Sao Paulo, Brazilië om een ​​tweedelige episode schieten voor de Disney Channel serie "Cuando Toca La Campana", die is gebaseerd op de originele Amerikaanse versie, als de bel gaat. Ze speelde Jennifer, een nieuwe student in de laatste dagen van het schooljaar. Het eerste deel van de aflevering werd uitgezonden op Disney Channel op 1 december 2011, terwijl het tweede deel van de aflevering werd uitgezonden op 8 december 2011. Na meer dan vier jaar over "Zapping Zone", Alonso kondigde haar vertrek uit de show op 12 augustus 2011.

violetta weetjesWaar verhalen leven. Ontdek nu