12.

633 73 43

Lay: saya kat mana ni? Kenapa kepala saya macam berpusing je ni?

Lay: saya kat mana ni? Kenapa kepala saya macam berpusing je ni?

Nurse 1: *lempang lay*

Nurse 1: pandai jugak dia pengsan

Nurse 1: pandai jugak dia pengsan.

Nurse 2: tulah siapa yang bagi sikit ubat tidur tadi?

Nurse 1: tak taulah.

Nurse 2: dia sakit apa sebenarnya?

Nurse 1: entahlah. Doctor kata dia sakit hati.

Nurse 2: kenapa dengan hati dia?

Nurse 1: dia baru je putus ngan yeochin dia. Tu lah sebab dia datang sini. Dia sakit hati sebab yeochin dia curang.

Nurse 2: lah sakit hati tu bukan boleh diubat.

Nurse 1: sebabtu lah doctor suruh bagi ubat tidur. Kalau tak dia ni meroyan nak doctor cabut hati dia tu.

Nurse 2: ohhhh..

ENXCOTRead this story for FREE!