Bab 24

1.5K 113 5

Nana memandang ke arah Sehun geram. Cotton candy didepan lelaki itu diambil selamba.

" Yah! Aku punyalah! " Marah Sehun sambil menjegilkan mata tatkala melihat Nana dengan selamba merodok semua Cotton Candy itu ke dalam mulutnya.

" Salah awaklah! "

" Asal salah aku pulak?! " Sehun mengangkat keningnya.

" Sehun kan kita tengah date ni, janganlah asyik main telefon je... " Nana merenung lelaki itu tajam.

" Biarlah! Kau date sorang sorang aku nak date dengan telefon aku! " Jawab Sehun selamba sambil sibuk bermain insta.

Nana mengetap bibir geram. Sehun ni ada aku bagi teranjang laju laju kang!

" Okay fine! mainlah Iphone awak sampai terjojol biji mata tu, saya nak balik!" Nana menyandang beg sandangnya lalu segera keluar dari kedai Baskin Robbin itu.

" Eeeii, bangang punya mamat! Ada ke patut nak date ngan telefon, kalau aku tahu macam ni baik aku tidur aje kat umah tadi lagi best dari layan mamat ais batu ni! " Rungut Nana sambil menyepak batu batu kecil di tepi jalan itu.

" Sapa mamat ais batu tu? " Tanya seseorang dari belakang sambil membuat back hug.

" Omo! Se..sehun... "

" Sapa mamat ais batu tu? " Bisik Sehun lagi ke telinga Nana. Mak! meremang bulu roma aku.

" Aw..awaklah! " Jawab Nana dengan selamba plus gagapnya.

" Mwo-ya?! This yeoja...jinjja! " Sehun meluku kepala gadis itu.

[C] Hello, Ice Prince! ▪Sehun Fanfic▪Read this story for FREE!