1.1.

73.8K 1.6K 78
                                    

A nyári szünet első napja volt. Nagy tervem volt mára de minden dugába dőlt. Reggel az ablakomon kopogó eső cseppek hangjára ébredtem. Előre csak esett majd az egész egy hatalmas viharba ment át. Olyan idő volt mintha világ vége lenne. Nem vagyok az a fajta lány aki megijed egy kis esőtől de miután egy villám kiütötte a biztosítékot eléggé beparáztam. A takarómat a fejemre húztam és elkaptam a mobilomat. Még 5 százalékom volt. Épp elég ahhoz, hogy felhívjam Logant. Gyorsan tárcsáztam. A hatodik csengésre vette fel. Már jelzett a telefonom, hogy kifog kapcsolni.
- Könyörgöm gyere át. Nincs áram és kurvára félek. - kinyomtam volna, de erre már nem volt szükség , kikapcsolt.
Minden egyes kis zajra felfigyeltem. Majd egyszer csak meghallottam a megmentő ajtó hangját. Felugrottam és fej vesztve rohantam lefelé. Rendesen meg se néztem ki az csak a nyakába ugrottam. De valami nem stimmelt. Túl izmos volt akit ölelgettem és az illata is más volt, mint a Logané. Camaron. Megpróbáltam elhúzódni tőle de nem engedett.
- Na kislány, ha már így a nyakamba ugrottál bár had élvezzem ki.
- Cam? Miért vagy itt? - végre elengedett.
- Logan nincs otthon és a mobilját nem vitte magával, nem adtad fel így felvettem. Megsajnáltalak.
Nem örültem annak, hogy ő jött de legalább nem vagyok egyedül egy ilyen vihar alatt. Camaron lement a pincébe és csinált valamit a biztosítékkal és újra lett áram. Miután Camaron visszajött a tv nézés mellett döntöttünk. A kanapé két ellenkező végébe ültünk le, de minden egyes mennydörgés után közelebb másztam hozzá. Egy fél óra múlva már félig rajta feküdtem. Én magamhoz öleltem és ő is átkarolt. Így feküdtünk egy darabig, majd elkezdett simogatni. Lassú köröket rajzolt a derekamra, a keze a pólóm alá csúszott. Idővel a fenekemet is megmarkolat a pizsama nadrágomon keresztül. A lélegzetem elakadt és a szívem őrült tempóba kezdett. Felnéztem rá mire ő lecsapott a számra. Hevesen csókolóztunk. Egyszer csak arra figyeltem fel, hogy leveszi rólam a pólómat majd a sajátját is levette. Az ölébe ültetett és úgy faltuk egymást tovább. Felemelt és felvitt a szobámba, finoman az ágyra fektetett és eközben egy pillanatra sem hagyta el a szája az enyémet. A nyakamat kezdte csókolgatni majd úgy haladt lefele egészen a nadrágom korcáig. Bele akasztotta az ujját és lehúzta rólam.

Újra fölém mászott és mélyen a szemembe nézett. Itt az alkalom, hogy megállítsam. De nem vagyok rá képes. Nem akarom megtenni. Tíz éves korom óta szerelmes vagyok ebbe a srácba és végre itt az alkalom, hogy ha egy kis időre is de az enyém legyen. Tudom, hogy csak kihasznál. Tudom, hogy butaság amit teszek de azt is tudom, hogy ezt én is akarom. Két kezem közé fogtam az arcát és magamhoz húztam egy újabb forró csókra. Nem is tudom, hogy sikerült levetkőztetnünk egymást teljesen, de már meztelenül feküdtünk az ágyon. Annyira hajtott minket a vágy, hogy nem teketóriáztunk. Nem idegeskedtem amiatt, hogy meg szűz vagyok. Csak hagytam, hogy megtörténjen.


Lassan kezdett megnyugodni a szívverésem és mindkettőnk zihálása halkabb lett. A mámor kezdett elmúlni, egyelőre csak feküdtünk egymás mellet aztán Cam hirtelen felugrott és elkezdte magára kapkodni a ruháit. Tudtam, hogy ez lesz. Egy szót se szóltam miközben felöltözött csak bámultam magam elé.
- Ez soha nem szabadott volna megtörténjen! - mondta majd ezzel kisétált a szobából. Nem vagyok naiv tisztában voltam vele, hogy ez lesz mégis fájt. A szívem apró darabokra tört. De mégse bántam. Életemben legelőször valaki olyannak adtam magam akit szeretek.
Egy ideig csak feküdtem az ágyamban és sírdogáltam, de nem maradhattam így egész életemben, feltápászkodtam és elmentem fürödni. Teli engedtem a kádat és élveztem, hogy a forró víz kényezteti a fáradt testemet. Fürdés után megálltam a tükör előtt és csak néztem magam. Ugyanaz a lány voltam mégis másképp éreztem magam. Végig néztem a tükör képemen és mérges lettem amikor megláttam a kiszívott foltokat. Gyorsan magamra kaptam valami ruhát megszárítottam a hajam és alapozóval eltüntetem a foltokat.
A gyomrom hangosan jelezte, hogy itt az ideje enni valamit, úgyhogy lebattyogtam a konyhába és kerestem valami ehetőt. Épp az első falatot nyeltem le amikor beviharzott a házba Logan.
- Egy csomószor hívtalak meg vagy ezer SMS-t írtam neked. - közölte velem mérgesen.
- Sajnálom de a telefonomat ide lent tettem be tölteni és én fent voltam.
- Ja. Mindegy akkor is mérges vagyok. - egy kis szünetet tartott. - Cam mondta, hogy eléggé megijedtél a vihartól és hívtál. Azt is mondta, hogy átjött és kicserélte a biztosítékot amit kiütött egy villám. Nem ötletek meg egymást. - jelentette ki csodálkozva.- Ez, hogy lehet?-nem mondhatóm el neki. Bele se merek gondolni mit gondolna rólam. Talán még a barátságunkat is tönkre tenné.
- Hát nem sokat dumálunk. Megcsinálta a biztosítékot és itt maradt még egy picit. Akkor se szóltunk egymáshoz csak bámultuk a tv-t. - rettentően nehéz volt hazudni a legjobb barátomnak. Ha rajtam múlik soha nem szerez tudomást arról, ami ma történt köztem és a bátyja között.

C. 💞

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now