Poďakovanie + Info

3.9K 116 7
                                    

Tak a máme to tu! Dnes sa oficiálne lúčime s Liou a Patrickom. Chcem Vám hrozne moc poďakovať za tie nádherné čísla vo videniach, hviezdičkách, no i v komentároch. Veľmi si vážim Vašu podporu a najmä to, že ste tu zostali aj cez moje pauzy, kedy som vôbec nepridávala. Obrovské ďakujem patrí každému jednému z Vás, ktorí ste kedy otvorili tento príbeh, pretože iba vďaka Vám som písala ďalej!

Čo sa týka špeciálnych poďakovaní, mám tu pre Vás troch ľudí, bez ktorých by sme tu pravdepodobne Patricka a Liu nemali takých, akí sú teraz.

Jedno veľké ďakujem patrí sasasami, za jej povzbudivé komentáre takmer pri každej jednej časti a za to, že ako jedna z mála tu bola od začiatku príbehu a čakala dokopy takmer štyri mesiace, počas ktorých som nenapísala ani slovo. ĎAKUJEM.

Ďalšie obrovské ďakujem patrí MrsBieber144, pretože iba vďaka nej som sa odhodlala začať pridávať na wattpad a tiež za jej krásne slová, ktoré si jednoducho musím čítať stále dokola a dokola. ĎAKUJEM.

A to najväčšie ďakujem, najväčšie zo všetkých patrí Simoncici, ktorá bola mojim poradcom pri každučkej časti a vedela čo sa stane ďalej hádam ešte skôr ako ja. Bola jediným človekom, ktorému som odpísala aj počas písania, Boh mi žehnaj, že som naozaj vtedy nikomu neodpovedala a taktiež bol tento príbeh naša hlavná téma vždy, keď sme sa stretli. Bez nej by som nenapísala viac ako dve časti, pretože jej rady a výber, ktoré som sama nezvládla, ma posúvali vpred mnohokrát, keď som to ja nedokázala. ĎAKUJEM! 

A čo bude ďalej?

  Ihneď po pridaní tejto časti sa pri tomto príbehu objaví táto fajka: ✔️ 

Znamená to , že príbeh je dopísaný a už sa k nemu nikdy nevrátim. Následne bude prebiehať korekcia, číže poprepisujem niektoré časti, opravím chyby, ktoré sa v nich nachádzajú a podobne. Základ sa však nezmení a časť bude mať stále tú istú podstatu a pointu, takže sa nebojte, že by ste to museli čítať ešte raz.

Ďalej mám naplánovaný celkom nový príbeh. Tento príbeh je momentálne vo fáze premýšľania, keďže ho nemám ešte celý naplánovaný. Na chvíľu si chcem dať od všetkého toho písania pauzu, takže som sa rozhodla, že ho začnem pridávať najskôr, keď sa vrátim z Anglicka, čo bude začiatkom októbra. Avšak ak dovtedy nebudem mať predpísaných dostatok častí, je možné, že to potrvá aj dlhšie, avšak najneskôr prvého novembra môžete očakávať prvú časť príbehu Na Dvoch Kolesách, ktorého cover i popis sa už onedlho objaví na mojom profile.

To je myslím všetko, čo by ste momentálne potrebovali vedieť a ja Vám chcem všetkým ešte raz poďakovať, že ste tu so mnou boli, vďaka Vám sa mi zmenili priority a zistila som, čo ma naozaj baví. Ľúbim Vás!

I <3 you -> the ) and <- !

Loads Of Love

- Nel

&quot;Shit&quot; and &quot;Perfect&quot; LifeWhere stories live. Discover now