Tapi berapa banyak kali pun saya cakap awak tetap backup Hanabi dan sanggup tampar saya tapi saya tak marah cuma saya kecewa dengan sikap awak yang entahlah saya tak tahu nak describe macam mana!

Dear my Ice Prince...

Awak,awak ingat tak hari pertama kita jumpa hmm saya ingat kalau awak, saya tak tahulah pula ingat or lupa sbb awakkan dah ada Hanabi sekarang. HAHAHA.

Okay kalau awak lupa biar saya story kan first first kita jumpa waktu saya hampir jatuh tangga lepastu ada satu tangan yang sambut saya dan orang itu adalah awak! Oh god,wajah awak dan saya gila gila dekat waktu tu! Merah gila muka saya dan kalau bab jantung pula jangan cakaplah, rasa macam nak tercabut aje haha!

Sejak hari itu saya selalu stalk awak, nak pula kita kelas sama duduk sebelah-menyebelah pula tu haha. Senanglah kerjae
saya nak goda dengan stalk awak *wink* hahaha!

Sampailah satu masa saya tak tahan dengan perasaan saya ni terus saya ajak awak ke taman sains dan confess depan awak dan paling tak sangka awak terima saya. Omo! happy gila gila weh!

Sejak hari itu kita jadi cute couple. Ramai orang jelous dengan saya sebab dapat couple dengan awak, saya apa lagi banggalah! Mwahahaha!!!

Tapi walaupun kita dah couple awak macam acuh tak acuh aje layan saya, kadang  saya ragu ragu adakah awak sayang saya ke tidak tapi saya tepis perasaan itu dan tetap juga teruskan hubungan kita.

Dear Oh Sehun....

Okaylah saya malas nak tulis panjang panjang takut awak tak baca pula...

Sehun! Saranghae!!! Walaupun awak dah benci saya tapi saya still sayangkan awak sampai mati sebab apaSebab you'r my first love!

Nanti kalau saya dah takde, awak take care okay?
Saya harap awak jumpa seorang perempuan yang mampu membahagiakan awak! Saranghae Oh Sehun-sshi! Nomu nomu Joha-yo!!!

                                               Your Love,
                                           Kim Nana....

Aku melipat surat itu sambil menangis tersedu-sedan, rantai hati yang aku hadiah kepada Nana sempena hari jadinya tahun lepas aku genggam erat.

"Kim Nana you'r my first love too and my last love too..."

[C] Hello, Ice Prince! ▪Sehun Fanfic▪Read this story for FREE!