Iubire pentru popularitate?!

673 31 3

Mergem spre cameră dar pe drum ne întâlnim cu cei doi amorezi.Dacă nu v-ați prins...Urs și Florentina care se sărutau.Mdeah....M îmi face semn din cap pentru a îi ocoli.Eu am dat din cap ,,aprob,,. După ce i-am ocolit mergem să vedem camera.Deschid ușa inchet.Când o deschid...
Eu-nu îmi vine să cred! Apoi pun mâinile la gură.
M-nici mie.Apoi face gestul meu cu mâinile.
Camera avea pereți galbeni cu buline negre,podeaua era in stil domino,paturile erau supra-puse,și pe taval erau pictați mii de dansatori celebri.Geamurile erau in forma de cercuri dar erau mari (gen 1,35 😁).Perdelele erau albastre și aveau pe ele adidași de dans.Eram în rai până a venit să ne ,,viziteze,, Urs cu Florentina.
Florentina-Bunăăă!!! Spune ea cu un zâmbet pe buze.
Eu-Hei!
M-Salut!
Florentina-Wow ce cameră! Este super.
M-mersi!
Florentina se pune pe patul de jos ca și cum ar fi la ea în cameră dar...nu ne-am supărat.
Urs- Mirra...putem vorbi puțin afară?
Eu-ăm...sigur!
Apoi M îmi face semn din cap gen ,,ai grijă,,. Apăi bine știu limbajul capului OK😂? Când am ajuns afară Urs mă ia de mână și se uită în ochii mei.Eu încerc să evit contactul prin cuvinte dar...nu prea îmi iese.
Eu-deci ce vrei să îmi spui?
Urs- știu că și tu ai simțit!
Eu-pardon?
Urs-atunci când era să ne sărutăm dar ne-a întrerupt Mal.
Eu- eu...nu știu!Adică tu ești cu Florentina și...vă iubiți și...
Urs-stop aici!Eu și cu Florentina nu ne iubim.Asta e ce trebuie să creadă colegii.Dar  nu ne iubim.Doar pentru popularitate.
Eu-dar v-ați sărutat!
Urs-dar unde ne-am sărutat?
Eu-pe holul școlii ca să...
Amândoi- creadă că sunteți împreună!
Urs- deci?Te-am luminat? Spune el cu zâmbetul lui mirific.
Eu încep să râd și dau din cap ,,da,,.Mă sărută pe obraz și pleacă.
Eu-de ar fi și adevărat!
Ce? Credeați că l-am crezut?Ăhă...vise.Mă duc în cameră și se pare că Florentina a plecat.
M-ce ați făcut? Sper că nu l-ai pupat!Te rog zi că nu.
Eu-nuuu!Acum hai să ieșim în oraș!
M-ok!
Eu mi-am luat pantaloni lungi albaștri rupți în genunchi și un tricou cu ,,King & Quin,, .M s-a îmbrăcat cu blugi albaștri și o cămașă albă.Părul pe spate...NORMAL! Am plecat două nebune prin oraș.Deodată M zărește 3 tipi super drăguți la un restaurant. Unul era îmbrăcat ca M,celălalt ca mine iar celălalt era într-un pluover care scria ,,#melene,, și blugi negri. M se duce la cel îmbrăcat ca ea. Hm...se pare că se înțeleg. Cel ca mine o întreabă ceva. Ea râde. Ce vorbesc frate???M vine la mine.
Eu-deci?
M-îi cheamă Căle,Juno și Sorin.
Eu-please luminează-mă!
M-Ok! Cel la care am fost era Juno,cel care a întrebat de tine e Sorin și...
Eu-ce a îmtrebat?
M- dacă ești disponibilă.
Eu încep să râd dar în acel moment am și roșit.
M-și i-am întrebat dacă doresc să ni' se alăture.
Eu-pe pariu că au zis ,,nu,,?
M-pe pariu că au zis ,,da,,?
Eu-srly?
M-da!spune ea mândră.
Băieți  au venit la masa noastră și am...vorbit.Apoi am mers la un market care era părăsit...bine în faliment.Am luat cărucioarele și ne-am dat cu ele.Căle zicea că filmează pentru videoblog.În fine...pe mine mă împingea Sorin,și pe M,Juno.Deodată rămânem singuri (eu și Sorin).
Sorin-unde sunt cei doi?
Căle zisese că merge să doarmă dar M nu a zis că pleacă.
Eu-cred că îi văd!
Sorin-aha...și eu!
Să vezi și să nu crezi! M se săruta cu Juno. M are darul atragerii sau ce că îl știe de 3ore. Că veni vorba de ceas. E 2:45 trbuie să plecăm că mâine stăm 4ore doar în dans.
Eu-hei porumbeilor!
Juno-da?
Eu - eu cu M trebuie să plecăm!
M- a da!
Sorin-vă ducem noi cu mașina.
Eu-Ok.
Urcăm în mașină.Sorin conduce,eu în dreapta lui,și normal M cu Juno în spate.Din curiozitate m-am uitat în oglinda retrovizore să văd ce fac amorezii. M a adormit pe umaru lui Juno și Juno o ținea în brațe.Awww.
Ieșim din mașină și băieții nu au vrut să o trezească așa că Juno a luat ,,mireasa,, și Sorin deschidea ușile. Jur că râdeam ca proasta!Am rămas singură în curtea facultății pentru că mă legam la șireturi. Mă ridic și o mână mă strânge tare de braț! Era un mototol de băiat beat mangă și fumat. Mirosea așa de urât!!! Câh! Fără motiv începe să mă bată.Gata! Ăsta e sfârșitul! Încep să sângerez rău.Apoi cad din picioare. Băiatul fuge când aude vocea lui Urs,iar după Urs apare și Sorin cu Juno. Juno sună la ambulanță,eu stau pe picioarele lui Urs și Sorin îmi șterge sângele.Dar...după se întrerupe legătura.Mă trezesc într-un loc...

Arde |SHOT|Citește această povestire GRATUIT!