Bab 9

1.4K 110 5

" Okay guys! Come here!! " Jerit Miss JiHyo.

"Eeiii, garangnya dia! Ini yang buat I suka dekat you! " Sir Gary mengenyit mata dekat Miss JiHyo.

" Wooo! Sir Gary ada crush! " Sakat para pelajar.

" Haip! Shut up, kalau nak rasa berkampung kat luar resort boleh je.." Ujar Miss JiHyo selamba sambil menayangkan gugusan kunci resort di hadapan Sir Gary dan para pelajarnya.

" Eerr, gurau je Miss. Okay, okay we back to the story!" Kata Baekhyun dari belakang.

" Okay good! Now saya akan bahagikan kamu semua kepada kumpulan masing masing "

Miss Jihyo segera membaca nama kumpulan masing masing sehingga tiba giliran Hanabi.

" What?! I don't want to share room with her! " Bentak Hanabi.

" Eleh, ingat aku nak sangat duduk ngan kau ke? " Nana menjegilkan biji matanya.

" Okay girls! Don't fight fight. Nak tidur tepi resort atau dalam resort? " Miss JiHyo mengangkat keningnya dua kali.

Akhirnya mereka berdua mengalah lalu menuju ke resort masing masing.

" Tonight aku tidur atas katil, kau! " Hanabi menunjukkan ke atas lantai.

" Sapa kau nak atur aturkan  tempat tidur aku? Kau ingat ni katil bapak kau?! " Nana sudah mencekak pinggangnya.

" So what?! Do I care,hey! Tak inginlah aku tidur atas katil dengan perempuan kolot macam kau! "

" Mworagu?! Dah tu kau ingat aku nak tidur sangat dengan perempua  karat macam kau ni?! " Balas Nana balik.

" Yaahhh! "

Hanabi menarik rambut Nana kuat secara eh tiber😂. Nana turut menarik rambut Hanabi kuat. Terjerit-jerit mereka bergaduh.

" Dasar bohsia!!!! "

" Dasar jalang!!! "

Masing-masing tak mahu mengalah sehinggalah...

" You girls! Stop it! "

Mata mereka serentak itu terpandang wajah Sir Joong Kook yang kemerahan-merahan menahan marah di hadapan pintu kayu resort yang terbuka.

Gulp!

■■■

Akhirnya resort mereka ditukarkan menjadi dua katil bujang. Gembira tu memang gembira tapi bebelan sir Joong Kook yang bagai peluru berpandu, mereka terpaksa menadah telinga. Adoi, bernanah telinga aku!

" Wah,daebak juga kau ni Nana! " Luhan menepuk tangannya saat mendengar cerita dari Nana. Haih childish betul !

" Well, sapa suruh dia cari pasal dengan aku kan..." Nana menyelitkan rambutnya ke celah telinga.

" Tapi, macam mana kau tahan dengan bebelan sir Joong Kook tu? " Tanya Chanyeol.

" Cheit, soalan bodoh mana hah yang kau seluk? Kalau bukan sebab aku ni perempuan kental, agaknya meninggal dah aku kens peluru berpandu orang tua tu! "

Mereka semua tergelak melihat reaksi mata bulat Nana yang lebih bulat dari D.O tapi....

" KIM NANA!!! "

[C] Hello, Ice Prince! ▪Sehun Fanfic▪Read this story for FREE!