Prológus

4.5K 192 43
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


~A valódi szerelem nem múlik el soha: ha egyszer a szívben megfogalmazódott, örökké virít, s teremjen bár rózsát, vagy tövist, de azért oly fa az, melynek gyökerét meg nem őrli idő, szenvedés, oly boldogság, mely sírunkig elkísér, s oly gyötrelem, mely még a föld alatt sem éri végét.~

Toldy István


დ 


Mi történik ha egy új tanár érkezik az iskoládba? Azt hiszed, hogy minden ugyan olyan marad? Tévedsz! Mindenki téved, én is ezt tettem. Mikor megláttam Őt, teljesen és végérvényesen lenyűgözött. A göndör hajával, és a smaragdzöld szemeivel megbabonázott.
Ő akart engem. Úgy, mint eddig senki mást. Nem hittem hogy velem ilyen dolgok történhetnek, és bár az életem nem egy tündérmese, sosem tennék semmit másképpen, annak ellenére sem, hogy rengeteg fájdalmat viseltem el miatta.

De Ő mindig mellettem volt, akkor is, mikor más nem. Vigyázott rám, és segített nekem, amikor csak szükségem volt rá. Egy valódi angyal volt. Nem is hittem volna, hogy még léteznek ilyen emberek. A kemény felszín, egy érző embert takart, és nekem pont egy olyanra volt szükségem, mint Ő.

Ám jöttek a kérdések és a bonyodalmak. Nem mindenki kezdene ki egy olyan szakmájú emberrel mint Ő. Nem kell rosszra asszociálni, tisztességes állása volt, csak nem olyan amelyben szerepet kaphat az, hogy a padban ülő lány legyen a barátnőd, a tábla előtt sétáló férfi pedig a barátod. Tudtuk, hogy a törvény tiltja a kapcsolatunkat, mi még is megpróbáltuk, mert megmagyarázhatatlanul kötődtünk egymáshoz.
Bár először nem volt könnyű, de átmeneti vigasznak megfelelt...


𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐑𝐘 𝐅𝐈𝐗- Átmeneti vigasz ❰𝓗.𝓢❱

☛ A teljes könyv: 𝐇𝐀𝐌𝐀𝐑𝐎𝐒𝐀𝐍 ☚

Újrapublikálva: 2020. augusztus 9.

𝐓𝐄𝐌𝐏𝐎𝐑𝐀𝐑𝐘 𝐅𝐈𝐗- Átmeneti vigasz ❰𝓗.𝓢❱ BefejezettWhere stories live. Discover now