Prológ

424 38 9
                                    

Zara

Od samého počiatku sa polovlci delili na viaceré skupinky, ktoré mali vopred dané, ako sa majú správať.
Ja, Zara Winter, mám to nešťastie byť členom bielych vlkov, alebo tiež vlkov královskej krvi. Áno, každý to pozná. Namyslený snobský vlk, ktoré nemá iné problémy okrem zmien farieb očí kvôli zmene nálady.

Och, áno, takto by to malo byť. Naša rodinka sa však trocha líši od iných. Sme priateľskí, neponižujeme vlkov iných farieb, nezabíjame ich. Alebo inak- robíme všetko opačne.

Prvýkrát som sa premenila na moje piate narodeniny. Bol to ten najhorší deň. Všetky tie zistenia, čo všetko ako človek nemôžem a čo musím. Bohužiaľ, je nevyhnutné dodržovať to.
Divili by ste sa, koľko toho musíme vedieť. Snehovo biele vlasy zostávajú nezmenené, zatiaľ, čo svetlo modré oči musíme meniť, aby nás iný polovlci nespoznali.

Tiež s nimi nemôžeme komunikovať kedy sa nám zachce a hlavne, ako sa nám zachce. Jediný spôsob komunikácie je totiž pomocou myšlienok.

Alex

Prechádzanie sa po lese, iba, aby som niečo ulovil je hádam tá najväčšia úloha, akú som mohol dostať.

moja čierna srsť sa ľahko hýbala vo vetre, moje zelené oči spolu s veľmi dobrým čuchom a sluchom hľadajú korisť. Pre šesnásť rokov starého polovlka by to mala byť hračka. Nie je to však ani zdaleka tak jednoduché, keď máte na výšku takmer dva metre a vaše oči svietia viac, ako oči ktoréhokoľvek iného druhu.

Raz by som však chcel stretnúť tých modrookých, královských zabijakov. Často sa mi sníva o ich premenlivých očiach.

Je zložité sa v nich vyznať, keď normálna je modrá, keď príde na to, že nie sú v dobrej nálade, ich oči vám priam posivietia na cestu do neba, lebo v tej situácii sa inam ani nedostanete. V situácii, keď majú po okrajoch dúhoviek zlatý pásik, ste na tom asi najlepšie, sú totiž iba zvedaví.
So životom sa môžete pomaly lúčiť, keď prekročíte hranicu nadriadenosti, jasne zelené oči totiž nenaznačajú nič iné.

A nakoniec my. Čierny. Bežná farba, ako aj farba pri všetkých iných emóciách je zelená. Jasne zelená. Jediná farba, ktorá značí niečo zlé, je červená. Vtedy by nebolo rozumné prihadzovať drevo do ohňa, naštvaní sme totiž vtedy dosť.

Ahoj čitateľ!
Práve čítaš prvú prerobenú kapitolu príbehu- Ja vlk, On vlk.
Ďalšia kapitola bude prerobená v blízkom čase, vďaka za trpezlivosť!
Wroxie

Ja Vlk, On Vlk [Prebieha korekcia]Where stories live. Discover now