το στοίχημα είναι στοίχημα 1

12K 612 42
                                    


Αρης pov

Το στοίχημα είναι στοίχημα.Γαμωτο πως μπλεχτηκα ετσι??Σιγουρα μου εβαλαν κατι στο ποτο μου.Το κοιταζω προσεκτικα για να δω αν υπάρχει στάχτη από το τσιγαρο που καπνισα προ λιγου. Μα τι λεω??Εθισμενος ειμαι στα χαρτια, ηρωινη ,κοκα είναι για εμενα. Το ιδιο μου το αιμα πουλησα για να μπορεσω να συνεχισω την παρτιδα με τον αντιπαλο μου, την ιδια μου την αδελφη.Ομως....γιατι αγχωνομαι??Εχω πολύ καλό χαρτι,δυσκολα θα με νικησει.Επιπλεον εάν νικησω παιρνω τα διπλασια χρηματα.Με συμφερει κατά καποιον τροπο.Με ειρωνικο και λιγο ''νικησα παρτα χαζε'' εριξα τα φυλλα μου στο τραπεζι.Σιωπη επεσε. Με το υπεροπτικο μου υφακι προσπαθησα να μαζεψω τα λεφτα ενώ η κοπελα η οποια μας βοηθουσε πηγε να τακτοποιησει τις τραπουλες.

«Περιμεντε» φωναξε με την βαρια φωνη του.Οταν τον ακουγες, ετρεμες.Φαντασου να τον κοιτουσες.Γεματος τατουαζ και κρικακια στο φρυδι και στην γλωσσα του.Κανεις δεν του εφερνε αντιρρηση .Ολοι τον φοβοντουσαν . Για αυτό το λογο ,οποιος εκανε συμφωνιες μαζι του ,παντα του ειδινε το ''τροπαιο'' του αλλιως την επομενη μερα τον κλεγαμε στα κυπαρισσάκια

«Εχω έναν ασσο στο μανικι μου» ειπε ριχνωντας την καρτες αργα και βασανιστηκα μπροστα μου.Οχι γαμωτο ,όχι δεν μπορει.Σηκωθηκα ταραγμενος και η καρεκλα επεσε με δυναμη κατω και εσπασε.

«Αυτή» ειπε δειχνωντας την καρεκλα. «Θα την πληρωσεις.»

«Εκλεψες» φωναξα.Τα ματια του γουρλωσαν και τα γαλαζια ματια του σκουρηναν καθως μισοκλεισε τα ματια του από θυμο

«Με αποκαλεις κλεφτη?Εμενα? Εισαι σιγουρος ότι το εννοεις?Εχεις καιρο να το παρεις πισω»

«Δεν γινεται να εφερες τετοιο χαρτι»αρχισα να τραβαω τα μαλλια μου.Δεν γινεται ,η αδελφη μου??Τι θα κανω μαζι της?Ειναι τοσο αθωα.Μολις τελειωσε το σχολειο.Εχει σχεδια ,μελλον ,τι πηγα και εκανα??Θα της καταστρεψω όλα της τα ονειρα.Δεν θα με μισησει ,ειμαι σιγουρη.Ειναι ανιδιοτελης ,βαζει τις επιθυμιες και τις αναγκες των αλλων πανω από τις δικες της.Εχει όμως ένα πεισμα.


«Και γιατι παρακαλω?»απαντησε στην προηγουμενη ερωτηση που του εκανα.Σταυρωσε τα χερια του και περιμενε.Μια κοπελα μπηκε στο δωματιο με κατι σεξυ εσωρουχα και καθισε πανω του ,χαιδευοντας τον.Την κοιτουσε και εκεινος επιμονα και καταλαβα τι θα τραβηξουν αυτή οι τοιχοι σε λιγο .Οχι δεν μπορω να του δωσω την αδελφη μου.Δεν θα το αντεξει αυτό το μαρτυριο. Δεν είναι για τετοια εκεινη.Αγνωησα την ερωτηση που με εκανε.

«Δεν μπορω να σου την δωσω» ειπα εννοοντας την αδελφη μου «Οι γονεις μας είναι πολύ συντηριτικη , δεν θα την αφησουν να φυγει από το σπιτι αν δεν μπει κολουρα.Ξερεις γαμο και τα λοιπα.Ασε και το άλλο ,είναι παρθενα ,τι θα κανεις μαζι της??Παρε εδώ την έμπειρη και δειξε της να καταλαβει» εκλεισα και το ματι για να το κανω πιο δελεαστικο

«Λυπαμαι φιλε ,αλλα το βραβειο μου το θελω αυριο αλλιως..»με κοιταξε δολοφονικα.Ξεροκαταπια.Γαμωτο τι θα κανω??Σκατα τα εκανα παλι.

«Δεν καταλαβαινεις??Να σε προστατεψω θελω.Ειναι χαλια πρωτον ..»με διεκοψε

«Εγω μια χαρα την ειδα την κοπελα ,με τελειες καμπυλες»με κοιταξε πονηρα.

«και κατά δευτερον ο πατερας μου είναι αστυνομικος ,ετσι και καταλαβει οτιδηποτε την πατησαμε.Θελει κουλουρα ,δεν νομιζω ότι εισαι ετοιμος 23 χρονων ατομο να παντρευτει ,σωστα??Ακομα και αν θελεις ,χρειαζεται να εχεις μια γυναικα διπλα σου να σε στηριζει και όχι ένα κοριτσακι»ειπα χλευαζοντας.Τι άλλο θα κανω θεε μου σημερα?? Εβαλα στοιχημα την αδελφη μου ,την μονακριβη μου ,εχασα και τωρα την βριζω για να ξελασπασω και αυτή και εγω.Εγω ειμαι στα σκατα οκευ.Εκεινη γιατι να μπει??

«Τελειωσε» φωναξε και χτυπησε το χερι του στο τραπεζι και ένα ποτηρι βοτκα εκτοξευτηκε στο πατωμα «Θελω το τροπαιο μου αυριο και εχω την καλυτερη δικαιολογια,για να ξεφυγουμε.Θελουμε να συζησουμε πρωτα ,να γνωρισουμε τις συνηθειες των αλλων και μετα να παντρευτουμε.Οσο για το σεξ θα ειμαι κυριος»καπως ξελαφρωσα με αυτό «μεχρι την ημερα του γαμου ,εκειη τη μερα θα γινει χαμος ,θα με ακους να μπαινω βαθια μεσα της μεχρι και εσυ» χλωμιασα ,ασπρισα.οχι δεν γινεται η πρωτη την φορα να γινει ετσι.

«Φυγε ,αυριο θα ερθω να το παραλαβω ααα ,εχω και μερικους κανονες φυσικα ,δεν θα μπορει να κανει ότι θελει.

1ον) δεν θα μου χαμογελαει

2ον) δεν θα με κοιταει στα ματια

3ον) δεν θα μου μιλαει εκτος και εάν είναι σοβαρος ο λογος

4ον) δεν θα αγγιζει τα πραγματα μου ,ρουχα ,κινητο και φυσικα την μιχανη μου

5ον) θα κοιμόμαστε οποτε θελω μαζι ,στο ιδιο κραβατι

6ον) δεν θα μπαινει στο γραφειο μου»

Τοτε την επιασε την άλλη και αρχισα να την φιλαει λαιμαργα στο λαιμο ,ρουφωντας ολο και περισσοτερο και δυνατοτερα κατά την διαρκεια που απομακρυνομουν.Ενα πραγμα ηταν στο μυαλο μου ολη τη ωρα.Πως θα της το ελεγα?



χευυυ

πρωτη ιστορια

ναιι ξερω

Εμμμ

πφφφφ

ναιππ

οχι

χαζεψα

Αν σας αρεσε πατηστε αστερακι και σχολιαστε ;)


~Angelina here

unexpected loveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα