Prolog✔

10.8K 615 26
                                    

!!!!UPOZORNĚNÍ AUTORKY: KNÍŽKA BYLA PSANÁ V DOBĚ, KDY JSEM ZAČÍNALA S PSANÍM (NĚJAKÝ ROK 2016 A BYLA JSEM THIRSTY TEEN XD), OD TÉ DOBY NEBYLA UPRAVOVANÁ, A TUDÍŽ SE V NÍ VYSKYTUJÍ CHYBY, NEOBRATNÉ VĚTY A ZÁPLETKY, ZA KTERÉ BY SE AUTORKA NEJRADŠI Z...

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

!!!!UPOZORNĚNÍ AUTORKY: KNÍŽKA BYLA PSANÁ V DOBĚ, KDY JSEM ZAČÍNALA S PSANÍM (NĚJAKÝ ROK 2016 A BYLA JSEM THIRSTY TEEN XD), OD TÉ DOBY NEBYLA UPRAVOVANÁ, A TUDÍŽ SE V NÍ VYSKYTUJÍ CHYBY, NEOBRATNÉ VĚTY A ZÁPLETKY, ZA KTERÉ BY SE AUTORKA NEJRADŠI ZAHRABALA. ALE ROZHODLA JSEM SE KNIHU NESTAHOVAT, ABYCH NEPŘIŠLA O VAŠE KOMENTÁŘE, TAK MI PROSÍM PROMIŇTE MOU MLADICKOU NEROZVÁŽNOST A TĚŠTE SE NA KOREKCI!!!

Už je to měsíc, co mě zasáhla jedna neznámá kletba a já přišla o zrak. Nejdříve jsem si říkala, že asi vůbec nemá cenu s mou slepotou bojovat, dál se snažit, naučit se s tím žít, ale tohle nejsem já. Bývala jsem veselá, optimistická a nebojácná. Teď sedím v křesle na svém malém balkóně, ve studené ruce svírám hrnek s čajem a naslouchám kapkám deště. Cítím, jak kolem mě padají a tříští se o kovové zábradlí. Našla jsem svůj způsob, jak vidět. Když totiž ztratíte zrak, naučíte se více poslouchat, vnímáte každý letmý dotyk a já jsem se předměty kolem sebe naučila poznávat díky vírům energie, které se o ně rozbíjejí a já tak vím, že je přede mnou nějaká překážka. Dokonce jsem přišla i na to, jak číst. Prostě prstem přejíždím po řádcích a slova se mi zobrazují v mysli. Nechápu, jak to dokážu. Sice nemám zrak, ale hodně jsem se poučila, teď ostatní nemůžu soudit podle jejich vzhledu.
Tahle těžká zkouška mě totiž určitě zocelí a jednou, stále tomu věřím, opět nabudu zraku. Jen jediné věci se bojím. Co když mě nepochopí, nepřijmou, nebo ještě hůř, budou se mi smát? Neuvidím jejich obličeje, uslyším jen jejich hlasy. V mé staré škole jsem byla hodně oblíbená, kluci se o mě zajímali a byla jsem kapitánkou a chytačkou našeho družstva. Teď nejčastěji promlouvám ke svému svědomí a s famfrpálem jsem skončila. Jak bych asi mohla hrát? Po mé bezvýrazné tváři se mi zhoupla slza a já mrkla do tmy před sebou. Tohle bude ještě zvláštní. 

Casiopea O'Neal.

Je tady můj nový příběh, který bude tak trochu deep. Views, votes a komenty potěší, vaše Cass.

Trailer jsem si dělala sama, vaše sprucelady123 :)

I love you, MoonyKde žijí příběhy. Začni objevovat