27 глава

2K 127 32
                                    

Събудих се отпочинала.
Погледнах час. 12:23. Измъкнах се от леглото и се запътих към банята, измих лицето си и зъбите след това отидох до гардероба си, за да избера дрехи.

След това слязох долу в кухнята и видях бележка на хладилника

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


След това слязох долу в кухнята и видях бележка на хладилника.

"Мила, не исках да те будя и затова ти написах бележка. Викаха ме по спешност, трябва да отидеш да напазаруваш, да си почистиш стаята, да сгънеш дрехите от сушилнята и да заредиш чините и чашите в миялната, а ако се напълни я пусни. Нахрани Звездичка, Зот и Лаела и ги разходи.....
Има шоколадови бисквидки във фурната от госпожа Грей.
*Списък с покупки:
Прясно мляко,
2 кути яйца,
1 кг.ябълки,
банани
ягоди(колкото искаш),
сок(по твой избор),
сладолед (понеже изядох последния),
Кока кола
чай (ментов, с горски плодове, маточина и мед, лайка и малина)
кафе
И май е това ако ти искаш нещо си вземи.*
П.С. Някакво момче на име Камерън идва да те търси, но му казах, че спиш и той ме помоли да ти предам ще намине по-късно.
И е много секси! И има яка кола.

С обич:Мама

Как забога е събрала това на един лист. Но по-важното е, ЗАЩО КАМЕРЪН Е ИДВАЛ. Ще го убия, но първо ще ям. Извадих останалото мляко и бисквидките. След като се нахраних, нахраних малките си съкровща. Заредих и пуснах миалната, сгънах дрехите ни и изчистих стаята си на много силна музика. Сега е момента да отида да напазарувам час беше 15:46. След 43 минути ще дойде Шон, за урока. Взех си телефона, протмонето, пари и ключовете си и КИЛОМЕТРИЧНИЯ списък разбира се. Обух се и тръгнах, заключвайки. Докато заключвах, изведнъж се чу клаксон на кола, който ме накарана да изпищя и подскоча. Завъртях се и видях хилещия се Камерън, да се подава от прозореце на колата си.

-Ужасен си. Не се смей.-направих се на сърдита и скръстих ръце вървейки към колата му.- Знаеш ли как ме стресна?-дръпнах му се подпирайки се на задната врата.

Влюбих се в лошото момче (Временно спряна) Where stories live. Discover now