GECENİN SON ŞAVKI

20.5K 569 149
                                    



|PİCASTRO ~ DRAMAMAN|

-0-


Cehennemin kapısı aralanmış, gece on ikiden vurulmuştu ama kurşunu, dans eden balerinin kemikten kafesinin altında yatan cana saplanmıştı.

Kalabalığın ortasında gizlenen genç adamın, cehennem yeşili gözlerinden akan nefret, kollarını bir kuğu gibi havada sallayan genç kızın yüzüne doğru fışkırırken, şeytan bir adım geriye doğru atmıştı sanki. Uzun kirpikleri gecenin rahmine tek tek saplanırken, karanlığın kamufle ettiği adamın çene kemikleri kaskatı kesilmişti. Genç kızı izlemeye devam etti. Cehennem yeşili gözlerinden taşan yangın kalabalığı yakmaya başladı o an. İnsanlar tutuşmaya başladılar.

Tanrı sessizdi.

Her şeyi izliyordu.

Ama şeytan gülümsüyordu.

Cehennemin varlığıyla övünüyordu.

Arka tarafta çalan müziğin can çekişleri duyuldu, her şey son bulmak üzereydi. Dans bitmek üzereydi. Genç kızın damarlarında gezinen azmi, göğüs kafesinden taşmak üzereyken, sesler kesildi. Derin derin nefes almaya çalışırken, kemikten kafesini kırmak isteyen sesini, genç adamın cehennem yeşili gözleri parçalıyordu.

Balerin ölüydü.

Bunun farkındaydı, genç adam.

Ama dans ediyordu.

Dans etmeye devam ediyordu.

Gösteri bittiğinde, birkaç saniye süren sessizliği alkış ve övgü dolu sözler kesmişti. Genç kızın yüzünde gezinen bakışları bir an olsun hedefini şaşırmazken, balerin kalabalığın önünde, onun gür kirpiklerinin altında saygıyla eğildi. Yutkundu, genç adam. Bir hastaneyi andıran çocukluğu gözlerinin önüne yıkılırken, avuçlarını hiddetle sıkmaya başladı. Etrafı heyecanla izleyen genç kızı izlemeye devam ettiğinde, zihninin yokuşlu parmaklıklarında uğultular yükselmeye başlamıştı. Şeytanın yaklaştığını hissettiğinde, artık kafasının içinde tek bir soru dönüp, dolaşıyordu.


Bu kıza ne yapacaktı?




🍂


Kişisel Hesaplarım;

Snapchat- cemilebasak

Tumblr- cemilebasakdogru

Mail- cemilebasakdogru@gmail.com

GECENİN SON ŞAVKIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin