Bonnie și Clyde

395 55 33


Only obsessed with you

Hopa! Această imagine nu urmează liniile directoare referitoare la conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Only obsessed with you

But I'm not dangerous so baby don't worry

I'm only obsessed with you

If I can have you, I'll do anything  

Monsta x - Stuck/Focus On Me

     În acest moment, Wonho credea că Areum este cea mai frumoasă femeie din lume. Încă din momentul în care s-au întâlnit, a crezut asta. O privise toată noaptea cum se distra cu prietenii și iubitul ei, dar el stătuse de o parte. Era prieten bun cu ea, dar doar atât. Nu se putea întâmpla nimic mai mult între ei, chiar dacă mai mereu se alintau sau stăteau unul în brațele celuilalt, până noaptea târziu. Ăsta era un lucru normal pentru ei. 

Azi era o zi ploioasă și Areum era din nou la el. Prietenul ei, Taeil, îi spusese că trebuia să rezolve ceva cu munca, dar știa că mințea și că probabil acum era cu o fată. Areum suferea, de asta și venea la Wonho, ca să se simtă iubită. Mereu se întrebase de ce nu putea să-l iubească pe el. Wonho era perfect din toate punctele de vedere. De la corp până la comportament. 

— Areum, dragă? a întrebat Wonho când intrase în casă. 

Ușa era deschisă și numai ea avea cheia de la casă, precum și el o avea pe a ei. Băiatul a intrat în sufragerie în timp ce-și dădea haina jos de pe el. Era tot ud, așa că Areum s-a dus la baie ca să-i aducă un prosop. Fata i-a făcut semn cu mână să se aproprie de ea. Wonho voia să-i ia prosopul din mână, dar fata s-a ferit. L-a apucat de ceafă, din cauza diferenței mari de înălțime, și a început să-i șteargă părul gentil, continuând mai apoi cu fața. După ce a terminat, Wonho i-a zâmbit și a luat-o în brațe. Adora momentele acestea. 

— Ahh, m-ai udat, a spus, depărtându-se de el. 

— Mă duc să mă schimb. 

— Vrei să ne uităm la un film, să fac niște floricele? 

Wonho a strigat un „da" în timp ce se îndrepta spre dormitorul său. După ce s-a schimbat, s-a reîntors în sufragerie și s-a pus pe canapea, așteptând-o pe Areum. Azi era ceva diferit cu ea. Părea mai obosită, și era sigur că până să vină el, plânsese. 

I-a luat floricele din mână și le-a așezat pe masa din fața lor, luând-o în brațe pe fată. Areum și-a așezat capul pe pieptul lui și a început să se uite la filmul de acțiune. Wonho începuse să-și plimbe mâinile pe corpul ei, până a observat din greșeală o vânătaie mare pe burta ei. 

— Ce-i asta? a întrebat, ridicându-i mai mult bluza. 

— Nimic, a murmurat fata, stânjenită. Wonho s-a încruntat la ea. Nu te uita la mine așa!

Bonnie și Clyde → wonhoCitește această povestire GRATUIT!