Prológus

1.9K 113 0

~Év végén~
"- Tudod.. Ezalatt az egy év alatt jobban megismertelek és jobban meg is kedveltelek.. - Szólt hozzám félve Jungkook. Felnéztem rá, de szegény kicsit zavarban volt.
- Édes amikor zavarban vagy. - Cirógattam meg az orrát.
- JiYoon, ígérd meg, hogy a nyáron sokat beszélünk! - Szorítottam a kezeimet az övéibe.
- Ez természetes! - Nem mertem ránézni, mert elérzékenyültem.
- Baj van? Megbántottalak valamivel? - Kérdezte aggódva. Heves fejrázásba kezdtem jelezve, nem csinált semmit.
- Nem, csak tudod.. Eszembe jutott az évben történtek.. 
- Egy csodás évet hagyunk a hátunk mögött.. - Helyeselt. A szemem előtt bevillant szinte minden egyes nap. Az egész olyan, mintha most történne egyszerre. Az első napokban még rossz szemmel néztem rá mivel ezelőtti évben jól leégetett a suli előtt, de megbocsájtottam. Megbocsájtottam, mert olyanokat tett értem amik felejthetetlenek. 

- Nyáron sokszor számíthatsz rám az ajtódban! - Mosolygott rám.
- Reméltem ám! - Viszonoztam gesztusát.
- Akkor... Holnap még látjuk egymást.. Szia! - Hosszasan megölelt, de nem puszilt meg. Helyette furább dolgot tett. Megcsókolt."  Jól esett visszagondolni ezekre ha egyszer már nem láthatom annyiszor...
A nevem Jeon JiYoon, 17 éves vagyok, végzős. Koreában születtem és ott is nőttem fel. A szüleim üzleti úton voltak ameddig én gimibe jártam így a bátyámmal és a mamámmal maradtam. Ha párszor beszéltem is velük, nem érdekelte őket az, hogy milyen eredményeim voltak a suliban, csak a munkájukról beszéltek. Mamám is és a bátyám, Baekhyun is haragudott rájuk amiért itt hagytak engem. Őszintén örülök, hogy nem rángattak magukkal, mert számomra jobb itt mint Amerikában. Egyszer találkoztam velük azóta mióta üzleti útra mentek, de akkor is agymosást kaptam. "Miért nem vagy képes normális lányként viselkedni?" "Fogd már fel, hogy nem érdekel mi van veled és a kis barátaiddal!" "Hagyj dolgozni, nem miattad jöttünk haza!" Volt képem visszakérdezni, de nem kaptam valami kedves választ. Persze csak leszidtak emiatt is. Anyám mindig is utálkozva nézett rám, de egy idő után megszoktam. Így is boldog voltam, mert  beköltözött az életembe Jungkook.

Nos igen.. Remélem azért nem lett olyan gyenge, esetleg felkeltette az érdeklődéseteket!^~^ További szép estét/napot/reggelt!

I Need U Girl~||BEFEJEZETT||Read this story for FREE!