-kap 1-

51 4 1
                                    

-Ethan-
Jag steg upp en tidig morgon eftersom det var första skol dan och jag skulle samåka med min kompis Nate.
När jag kom till han så berättade han att ända sen hans pappa dog har hans mamma blivit helt tokig, och jag småskrattede fast inte åt hans pappa såklart och satte mig i hans bil. Medans vi for dit pratade vi om den nya tjejen som har börjat i vår klass. Nate sa att hennes familj är typ hemsökta och farliga. Men jag bryde mig inte för jag tycker inte att man ska dömma nån utan bevis.
När vi kom fram så satt jag mig längst bak nära elementet. Sen kommer min ex flickvän sahra som fortfarande tror att vi är tillsammans.
Hon sa att vi borde fara och se på bio nån dag men jag skyllde på att jag måste hjälpa till på biblioteket. Faktist så älskar jag att läsa. Sen sa hon att jag borde sluta läsa dom där bökerna för att dom är dåliga för hjärnan. Lika dum som vanligt. Sen när lärarn kom så satte alla sig på sina platser och då började sahra och hennes bästis reta den nya tjejen och sa att hon borde bo på dårhus och sen började dom säga att dom inte kan gå i samma klass som nån som inte är kristen, sen började dom säga böner, läraren försökte stoppa dom men hon brydde sig inte nog för att bli arg. Den nya tjejen började bli sur och hennes händer klämmde sig fast på stolen, sen två sekunder efter sprack alla fönster. Flickorna skrek att det var den ny tjejens fel och att hon är djävulens dotter.
Hon sprang ut och jag följde efter.

Beautiful CreaturesDär berättelser lever. Upptäck nu