13.

595 18 0

Louis pov.

Vandaag is het dan zo ver ik en harry gaan trouwen.
"En al een beetje zenuwachtig" vraagt mijn vader die binnen komt. "Mhm" antwoord ik nerveus. "Het komt wel goed je houd toch van harry" zegt hij geruststellend en ik knik. "Nou dan het gaat heus wel goed maak je nu maar geen zorgen want die zijn nergens voor nodig" vervolgd hij terwijl hij  gerustellend over mijn rug strijkt. Langzaam aan beginnen de zenuwen weg te gaan.

10 min later

Nu is het zover samen met mijn vader loop ik naar het altaar. Ik harry met een strallende glimlach. Ook zie ik dat gemma met darcy james en freddie die nu een half jaar zijn en liv die staat te wachten met de ringen. Als ik bij het altaar ben gaat mijn vader zitten en begint de priester met zijn preek. (Ik ga die preek gwn skippe) "neemt u harry edward styles louis william tomlinson tot u wettige echtgenoot want is daarop uw antwoord" "ja ik wil" zegt harry met tranen in zij ogen "en u louis william tomlinson neemt u harry edward styles tot u wettige echtgenoot" "ja ik wil" zeg ik en voel de tranen over mijn wangen stromen. "Dan mag u nu de bruidegom kussen" en ik kus harry.
2 uur later
We zitten met zijn alle in een grote balzaal feest te vieren. Zayn harry en liam staan wat te klesten en niall komt naar mij toe. "Haz ik moet je wat vertellen"zegt hij en kijkt een beetje nerveus. "Wat is er dan?" Vraag ik. "Ik en liam gaan een kindje adopteren" zegt hij en ik knuffel hem blij. "Dat is toch super leuk" gil ik. En hij knikt.  We kletsen nog een hele tijd over kinderen tot harry en de rest erbij komen. Nadat iedereen weg is slaat harry een arm om me heen. "Dit was een van de beste dagen in mijn leven" zegt hij en drukt een kus op mijn hoofd.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorry dat ik zolang niet heb upgedated ik hoop dat jullie dit stukje leuk vinden xxx lottie

Hes My Stephbrother ? L.sLees dit verhaal GRATIS!