Prológ

535 53 9
                                    

Reportérka:

Chalani z 5SOS dnes končia svioje úžasné turné po Európe, Ázii a Austrálii! Fanúšici smútia, že celá tá ich úžasná cesta sa už končí, no zároveň sa nevedi dočkať ich finálneho koncertu v ich rodnom meste Sydney!

Práve sa nachádzam pred arénou, kde dnes odohrajú svoj posledný koncert. Je tu úžasná atmosféra, davy šalejú a fanúšici skandujú.

Chalani verím, že dnešný koncert bude úžasný a držím palce!

Teresa

"Počula si to zlatíčko? Luke sa vracia domov!" Zvískla nadšene mama. Vôbec nevnímala fakt, že o tom vie dosť dlho. Luke ju už dávno informoval o tom kedy sa vracia domov. Zjavne si to plne uvedomila, až keď jej to nejaká reportérka z telky pripomenula.

Prekrútila som nad tým očami. Nie je to tak, že sa neteším, že sa bratček vracia oxidovať späť do rodného domu. Vôbec nie, práveže sa neviem dočkať kedy sa vráti. Len to znamená, že sa vráti aj zvyšok kapely a to znamená Clifford. Uf, ťažké vysvetľovanie. Ten zmrd sa vyspal s minimálne sto dievčatami, keď sme sa rozišli. Bol slobodný a mne to nevadí, jediné čo má štve je, že s nimi začal spávať počas nášho vzťahu. Ale čo bolo, bolo.

"Ak sem napochoduje ako nejaký pán a bude čakať, že si zo mňa spraví slúžku, tak ho nakopem do zadku." Usmiala som sa na mamu, ktorá čakala inú odpoveď ako prekrútenie očami.

"Milé od teba." Povzdychla si.

"Ja viem." Postavila som sa z gauča a ponaťahovala sa. "Idem hore, keby niečo, tak tu nie som." usmiala som sa a moja divoká matka mi vyplazila jazyk. Úf, aká drsná.

Na opátku som si čapla pozadku, keď som sa jej otočila chrbtom na odchod. Je čas sa pustiť do učenia a zabudnúť, že už dnes v noci sa sem naprace Luke. Toto bude ešte ťažké.

Mike

"Chalani, toto je posledná noc!" Odpil si z piva Ashton. Nemusíte sa báť, bolo to nealko. Zásadne pred koncertmi nepijeme.

"Viem." Zamumlal som smerom do zrkadla. Ešte pár posledných úprav a moje vlay vyzerajú dokonale.

Dnes v noci nás čaká vypredaná aréna v našom rodnom meste. Musíme ísť na doraz, je to posledná noc!

Musím priznať, že mám trému. Nejde len o tento večer, ale aj o to čo bude po tom. Vraciam sa domov, k starému životu. K starému ako starému, ale chápete.

Turné končí a ja budem znova žiť v tomto meste, s tými istými ľudmi a s Tess. Tessa je ten problém. A úpremne je to žena, takže sa dosť bojím. Možno to ešte nestrávila a vlastnoručne má vykastruje. Preboha!

"Hej brácho, si v pohode?" Potľapkal ma po pleci Luke. Keď sa dozvedel čo som spravil jeho sestre, celkom kvalitne mi rozbil hubu. No čo, zaslúžil som si. Teraz je už v pohode, vlasne to po tej nakladačke vzal celkom fajn.

"Hej, ideme?" Kývol som mu, no skôr ako som opustil šatňu, som ešte skontroloval svojho kamaráta, či je tam kde má byť. Kastrácia nebude nič prájemné. Fuj, mám z toho zimomriavky.

Áno, je tu druhá séria. Naozaj nečakané, ale nejako sa mi zapáčil ten náapad. A keď som to takto obnovila, bolo príjemné znova rozmýšľať ako Tess a Mike. Na začiatok je to len úvod, aby ste pochopili čo a ako, btw turné trvalo takmer rok aby ste vedeli, áno trvalo dlhšie ako sa predpokladalo.

Ospravedlňujem sa za chyby a dúfam, že to bude mať aspoň pár čitateľov.

Cas

I Want You [5sos]Where stories live. Discover now