Prolog

28 2 0


M-am trezit din somn și am căzut din pat exact în momentul în care vecinii de vizavi au început să spargă sticlele de alcool pe podea. Muzica mergea la maxim și puteam să jur că erau alți câțiva vecini în casa scării care zbierau ca nebunii și băteau cu pumnii în ușă ca să le deschidă. M-am ridicat leneșă de pe podea, m-am uitat la ceasul cu alarmă care indica ora 3:30 a.m. și m-am îndreptat spre frigider ca să-mi iau o sticlă de 0,5l de apă plată ca să beau fiindcă îmi simțeam gâtul uscat. Încă eram îmbrăcată cu hainele de ieri și miroseam a transpirație, fapt care îmi amintea că trebuie să fac un duș... sau o baie.

Mi-am desfăcut sticla cu apă și am băut cu nesaț jumătate din ea după care am mers spre baie în timp ce îmi scoteam topul negru scurt cu mâneci trei sfert și blugii skinny de culoare gri cu talie înaltă. Înainte să ajung în baie (care era o încăpere mare în care se găseau o cadă cu hidromasaj, o cabină mare de duș, o cadă lungă și simplă, 2 chiuvete care erau poziționate una lângă cealaltă, o masă pentru machiaj + suportul pentru produsele cosmetice, și w.c.-ul) mi-am scos ciorapii și i-am aruncat cu greu în coșul de rufe care gemea a haine la cât de plin era. M-am uitat cu scârbă la perechea murdară de boxeri din dantelă care a căzut pe podea după care am trântit ușa de la baie și mi-am dat jos și celelalte articole vestimentare. Mi-am privit reflexia în oglindă, dar parcă nu eram eu persoana care se oglindea în ea ci o alta, mai obosită, mai leneșă, mai mult prea nu eu. Părul lung și brunet care înainte chiar și după ce mă trezeam arăta bine acum îmi era răvășit și ciufulit, ochii mei albaștri plini de caldură acum erau goi și fără viață, iar pielea îmi era mai palidă ca înainte și avea oarecum o culoare bolnăvicioasă și cel mai rău e că știam de ce sunt așa, dar nu făceam nimic în privința asta. În ultima săptămână am stat doar în casă în ciuda protestelor prietenilor mei care veneau să mă cheme cu ei ba să facem plimbări prin parc, ba să mergem prin cluburi cu pretextul că o să mă simt mai bine dacă mai dau și pe afară. Totuși... de fiecare dată le dădeam același răspuns: „Nu am chef să ies și chiar dacă o să o fac nu o să mă simt mai bine. Cu siguranță o să mă apuc să consum alcool în prostie ca de obicei și după aia o să mă simt și mai rău, deci nu. Și când zic nu, așa rămâne. Mergeți fără mine și îmi ziceți după aia ce s-a întâmplat" după care le trânteam ușa în nas fără să mă asigur dacă nu cumva l-am lovit pe vreunul dintre ei cu ușa în față cum făceam aproape tot timpul.

M-am mai uitat încă odată la persoana care se reflecta în oglindă și care pe minut ce trecea semăna tot mai puțin cu mine, după care practic m-am târât cei doi metri care mă despărțeau de locul în care doream să fiu cu toată ființa mea și am deschis cu forță ușa din sticlă a cabinei de duș pășind încet înăuntru. După ce am închis ușa cabinei, am pornit cu grijă apa, iar jeturile reci ale acesteia mi-au izbit din plin corpul și capul și m-au trezit de tot din somn. Pielea mea care acum avea o culoare bolnăvicioasă, înainte era albă ca spuma laptelui și la fel de fină ca și mătasea. M-am înfiorat ușor sub atingerea ca de gheață a jetului puternic de apă și am început să tremur încet icnind de plăcere. Mi-am închis pe jumătate ochii și mi-am ridicat lent capul pentru ca apa să-mi izbească si fața, abia după 5 minute întinzându-mi mâna după șampon care era pe un suport interior al cabinei de duș.

Mi-am turnat puțin mai mult lichid în palmă și mi l-am întins pe tot părul după care am început să mi-l spăl încet făcând mișcări circulare cu degetele prin el. Am continuat să fac asta timp de încă 10 minute după care mi-am băgat iar capul sub jetul rece de apă și mi l-am limpezit, iar după aia mi l-am prins într-un coc mare în vârful capului. Imediat după ce mi-am prins părul, mi-am luat gelul de duș și am început să-mi spăl și corpul cu mișcări ușoare. Zece minute mai târziu am ieșit leneșă din cabina de duș și mi-am luat prosopul mare și pufos de culoare neagră iar apoi mi l-am înfășurat în jurul trupului. Am mai confiscat un alt prosop din dulăpior, mi-am desprins părul din coc și mi l-am înfășurat cu el după care am ieșit afară din baie cu spatele. După ce am închis ușa de la baie și am intrat înapoi în cameră , în aer se simțea un iz ușor de parfum bărbătesc ceea ce indica că nu mai eram singură în casă. Nici nu a trebuit să mă întorc cu fața ca să știu cine era cu mine în casă fiindcă chiar în momentul acela două brațe s-au strâns în jurul taliei mele ca și într-o îmbrățișare și i-am simțit respirația fierbinte care avea în ea un iz plăcut de alcool și de tutun în ceafă. Am râs încet și l-am lăsat să-și strângă și mai tare brațele în jurul taliei mele subțiri fiindcă știam că el îi ia Ameliei cheia de rezervă de la apartamentul meu numai când e răvășit și supărat. Mi-am așezat lent palmele pe brațele lui și i le-am depărtat după care mi-am întors capul spre el și mi l-am ridicat în sus numai ca să vad în fața mea un chip trist. Involuntar mi-am ridicat mâna spre obrazul lui și i l-am mângâiat încet, acesta înfiorându-se încet sub atingerea mea. Sunt sigură că nu s-a așteptat la asta și de aceea a reacționat așa, iar asta m-a amuzat un pic deoarece el niciodată nu a reacționat în felul în care o făcuse acum.

"What are you, sweet creature?"Citește această povestire GRATUIT!