20 ° Don't Let Me Down

1.2K 99 21
                                    

Bu hikayede bazen ilhamsızlıktan öldüğüm oluyor, sonra birden aklıma bir şeyler geliyor ve altın bulmuş kadar seviniyorum. Beklettiğim her fazladan gün için özür dilerim.

Seni seviyorum. Sadece bil istedim LaughForStyles

Multimedyada bölümü adını veren bölümde dinledikleri şarkı var, eski bir şarkı diye pek ilginizi çekmeyebilir ama ben ilk defa dinlesem de beğendim.

Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar!

"Bunu kutlamalıyız." dedi Harry gülümseyerek stüdyodan çıkarken. Az önce resmi olarak albümüm için anlaşma yapmıştım ve bu harikaydı. Ben de tam onu yanıtlıyordum ki dışarıya attığımız ilk adımla magazinciler başımıza üşüştü. İkimiz de bunu beklemediğimiz için bir süre donup kalmıştık, ardından Harry parmaklarını parmaklarıma geçirerek sakince ilerlemeye başladı.

"Beraber stüdyodan çıktınız, bir düet mi söz konusu?"

Soruların geneli bu yöndeyken, aynı anda birçok fotoğrafımız çekiliyordu. Harry'nin arabasına geldiğimizde yine onları görmezden gelerek bindik ve oradan uzaklaşır uzaklaşmaz rahat bir nefes verdik.

''Bunları kim buraya göndermiş olabilir, aklım almıyor.'' diye mırıldandı yarı homurdanır bir şekilde. Aslında bir tahminim vardı ancak burada olacağımı bildiğini sanmıyordum.

''Nereye gitmek istersin?'' diye bir süre sonra sorduğunda derin bir nefes aldım. Onunla isterse uzaya bile gidebileceğim için seçimi ona bırakmam en mantıklısıydı.

''Nereye götürürsen.''

Cevabıma karşı gülümsedikten sonra elini uzatarak müzik açtı ve bir The Beatles şarkısı arabayı doldururken gülümseyerek sürmeye devam etti. Bense her şarkıda yaptığım gibi kulağımı sözlere verdim.

Yüzüstü bırakma beni, yüzüstü bırakma beni
Yüzüstü bırakma beni, yüzüstü bırakma beni
Kimse beni onun kadar sevmedi
Ooh onun gibi, evet seviyor
Ve eğer biri beni böylesine sevseydi
Ooh o beni severdi, evet o
Yüzüstü bırakma beni, yüzüstü bırakma beni
Yüzüstü bırakma beni, yüzüstü bırakma beni
İlk defa birine aşığım
Bunun süreceğini bilmiyor musun
Bu sonsuza dek süren bir aşk
Hiç geçmişi olmayan bir aşk bu

''Yüzüstü bırakma beni!'' diye bağırarak şarkıya bağıra bağıra eşlik ederken gülüyorduk. İkimiz de ilk defa birine aşık olmuştuk ve bu belki de dünyanın en güzel duygusuydu. Özellikle ilk sevdiğinden karşılık almak inanılmazdı. Şuna emindim ki, bir daha kimi seversem seveyim hiçbiri Harry kadar bende etki bırakmayacaktı. Ki bence sonsuza kadar onu sevecektim, orası ayrı.

Ve ilk defa bana böyle yaptı
Ohh bana bunu yaptı, iyi yaptı
Sanırım kimse bana böyle yapmadı
Ohh onun yaptığı gibi, iyi yaptı

Bütün şarkılar bizi mi anlatıyordu yoksa aşık olunca her şarkıda kendinizden bir parça mı buluyordunuz?

Eşlik etmeye devam ederken gülümsedim. Bu hisleri bana ilk defa ödül gününde karşılaştığımız andan itibaren Harry hissettirmişti ve içinde acı olan zamanlar bile benim için değerliydi. Bu yüzden, o ödül törenine gittiğim için ömrüm boyunca mutlu olacaktım. Bu ilişki o kadar sürse de, sürmese de.

***

''Umarım bugün de bir şeyler yakmamışsınızdır!'' diye büyük ihtimal cezasını çektiği için mutfakta olan Niall'a seslenerek Harry'nin açtığı kapıdan içeri girdim. Birbirlerinin evlerine elindeki anahtarla rahatça girebiliyorlardı, Harry'deki o kadar anahtarın sebebi tüm grubunkine sahip olmasıydı büyük ihtimalle.

Soul Mates / HSHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin