Prolog

1.9K 89 13
                                    


Byli jsme jen tři kluci, co hráli počítačové hry. Byli jsme kamarádi, ale moc osobně sme se neznali. Začal nás štvát stálý kontakt s rodinou a jednoho dne jsme se rozhodli, že ji opustíme. Nebyl to však nejlepší nápad.

Jednoho dne jsme ukončili veškerý kontakt s rodinou. Sbalili jsme si svoje věci a vyrazili jsme sněrem Praha. Jo a mimochodem. Já jsem Radek, Radek Vedral, ale asi mě znáte jako Wedryho.

Když jsme dojeli do našeho nového pražského domu, nebylo to skoro nic. Jen pár základních věcí. Něco jsme sebou měli, ale to bylo hlavně oblečení a nějaké osobní věci. A taky počítače a všechno vybavení ke streamování.

"Tak super, tři hodiny cesty a teď, aby jsme zase vyjeli do nějakýho podělanýho obchodu nakupovat." řekl otráveným hlasem Štěpán. To je jeden z mých spolubydlících. Štěpán Buchta, toho znáte jako Baxtrixe. "Ale Baxi, nebuď hnedka ze všeho otávenej, všichni jsme unavení, ale když nemáme ani postel, stejně si lehnout nemůžeme" snažil jsem se zavtípkovat, ale očividně je to nerozesmálo.

"haHAA" zakřičel přes elý dům Pawel, Pavel Mikeš, ano, Herdyn.

Takže sme i přes všechnu únavu vyjeli dokoupit postele skříně a stoly. Trvalo nám to celkem dlouho, asi dvě tři hodiny, ale s nákupem byli všichni spokojeni.

Po nekonečném sestavování všeho nakoupeného nábytku bylo hotovo. Myslel jsem, že všichni padneme do postele a půjdeme spát, ale nebylo tomu tak. Moji kamarádi totiž slíbili stream, a tak jsem nakonec nemohl jít spát ani já. Oni totiž hrozně řvou, když streamují, a v tom hluku se fakt nedá spát.

Uběhlo asi půl hodiny a z jednoho pokoje se ozvalo velice hlasite "KUDLAAAA" Herdyn asi prohrál v LOLku, jak nečekané po třech hodinách spánku, celém dnu řízení auta a sestavování nábytku.

Aby toho nebylo málo za chvíli se ozval i Štěpán. Tomu sice hraní šlo, ale i tak nedal pokoj. "Ráďooo?" řekl tak nahlas, že to musel slyšet i Pawel.

Když jsem došel do jeho pokoje, poprosil mě, jestli bych mu nedošel koupit Colu a nějaký jídlo. S odporem jsem souhlasil a vyšel jsem z domu. Čerstvej vzduch jsem opravdu potřeboval.

Asi víte, jaké je to pro mě žít s těmito kluky. Mám je rád, ale někdy mně přijde, jako bych jim nahrazoval maminku, nebo dělal služku. Celý dům uklízím já a oni jen pořád streamují a streamují. Už mě to nebaví. Taky chci někdy natočit video nebo udělat delší stream, jako oni. Rozhodl jsem se zakročit. Změnit fungování naší domácnosti. Možná se jim to nebude líbil, ale já už jim služku dělat nebudu!!

No a tady to začalo.

WeBaDyn - Příběh tří streamerůKde žijí příběhy. Začni objevovat