12.

659 17 1

Lees de A/N aan de onderkant

Harry pov.
Het is nu een jaar geleden dat de drieling is geboren en er is veel gebeurt. Ik louis en de kinderen zijn naar een nieuw huis verhuist. Louis is een studie voor muziek leraar begonnen en ik werk als bakker. Ik ben van plan louis ten huwelijk te vragen. Maar daarvoor heb ik hulp nodig. Daarom ga ik niall liam en gemma appen.
Gemma: ge niall:ni harry: ha liam:li
U heeft *lou* aangemaakt
Ha: ehm jongens ik heb jullie hulp nodig.

Ge: tuurlijk li'l bro waarmee??

Ni: jaa en nialler tot je dienst en liam trouwens ook maar die is zijn telefoon kwijt😂😂

Ha: nou kijk ik wil lou ten huwelijk vragen en heb jullie hulp daarbij nodig

Ge: ja we helpen wel ik ben aan het fangirlen..

Ik lach om het laatste berichtje van gemma maar ga dan een flesje maken voor de drieling.

~
Vanavond is het dan zo ver ik ga louis ten huwelijk vragen. James freddie darcy en liv zijn bij mn moeder en de vader van louis. "Haz schatje waar gaan we heen" vraagt louis als we in de auto zitten. "Dat is voor mij een weet en voor jouw een ik moet maar afwachten" zeg ik en lou zucht. Als we bij een gezellig italiaans restaurantje aankomen krijg ik een berichtje van niall dat ze bijna klaar zijn. "Kom je mee lieverd" zeg ik en neem lou mee naar binnen. "Heeft u een tafel voor 2" vraag ik aan een serveerster. "Ja dat heb ik gaat u daar maar zitten ik stuur strakjes wel iemand voor de bestelling" zegt ze terwijl ze mij en louis een tafel aanwijst. Als we eenmaal zitten komt er een brunette aan lope. "Wat mag het zijn heren" zegt ze terwijl ze naar me knipoogt waardoor ik me ongemakkelijk voel. "Doe maar een cola en wat wil jij lou "vraag ik. "Ehm doe mij maar ice tea" "een ice tea en een cola voor de knapperd" zegt ze en loopt weer naar de keuken. "Nou zeg"mompeld louis. Ik pak zijn hand vast en zeg "maak je maar geen zorgen ik laat me heus niet omkopen door zo'n goedkope slet" en zie dat louis een beetje meer gerust gesteld is. Dan komt het meisje met onze drankjes en zegt "en wat is je naam curly" ze geeft me de cola en buigt een beetje dieper om haar decolleté te showen. "Harry styles" zeg ik. "Kendall jenner aangenaam je te ontmoeten mister styles en hoe gaat het als ik vragen mag" slijmt ze en louis kijkt haar boos aan maar blijkaar is ze druk met mij omhet te zien. " nou het gaat supergoed want ik heb een fantastisch vriendje die me de vier mooiste kinderen ter wereld heeft geven en daar mee op een date ben" zeg ik en zie dr gezicht betrekken "jullie stelletje fagotten" mompelt ze voordat ze weg loopt en ik en louis in lachen uitbarsten. Als we klaar zijn met eten neem ik louis mee naar het park.

Louis pov.
Harry en ik lopen richting park als ik ineens en hartje van waxine lichtjes zie. Harry sleurt me mee daar naartoe waarna hij op zijn knie gaat. " lieve lou ik weet dat het niet altijd makkelijk is geweest maar je hebt me vier beeldschone kinderen gegeven ik hou zieslveel van je zou je mij blij willen maken en met mij willentrouwen en meneer louis styles te worden?" Vraagt harry. Ik heb inmiddels tranen in mijn ogen en gaa ook door mijn knieën "ja ja dart wil" ik zeg ik waarna ik hem zoen.

Binnenkort ben ik louis styles
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Weer een nieuw hoofdstukje.
A/N ik ga binnenkort beginnen
Het heet diffecult love.

Hes My Stephbrother ? L.sLees dit verhaal GRATIS!