KAREKTER TANITIMI

788 153 142
                                    

ARYA:Sarı saçları,masmavi gözleri ve bembeyaz bir teni olan 1.70 boylarında, baş edemediğidi koca bir hastalıkla hayata tutunmaya çalışıyor.

TUNA:Vurdum duymaz herhangi bir olay karşısında herhangi bir tepki vermeyen. Arya'dan 4 dakkika önce doğup"ABİ" unvanı kazanan, hayatını içinde yaşadığı odayla sınırlandırmayı tercih ederken sosyaliğiyle ilgi çeken, etrafındaki hiç bir kıza değer vermeyip hatta önemsemekte kararlı olan Tuna. İkiz kız kardeşine karşı "KORUMACI ABİ" statüsünde mastır yaptığını karşısındakinin gözüne sokarken, yakışıklı, karizmatik ve çapkınlığıyla umru olmayan tüm kızlar tarafından çekici bulunan "BAD BOY" (KÖTÜ ÇOCUK)luguyla her kızın hayalindeki erkeği 'istemeden' canlandırır.

MED: Esmer teniyle ilgi çeken, yumuşacık, simsiyah saçları,karşısındakini hipnotize eden zeytin karası gözleri,sert ve erkeksi mizacının yanında güldüğünde karşısındakini büyülemeyı başaran gamzeleriyle mühteşem üstü bir meteor.

RONYA:Beline uzanan simsiyah gür saçları, kapkara gözleri, bembeyaz bir teniyle ve herzaman ilgi çeken vücuduyla muhteşem üstü bir güzelliğe sahipken. Güzeliğini siyah giyinip kapatmaktan yana olduğunu binlerce kez göz önüne sermiştir.

CANSU:Arya'nın en YAKIN, en GEVEZE ve en DELİ DOLU "kankisi" "arkadaşı" "canısı" "aşkısı" ve Cankuş'u.

❄🌟❄🌟❄🌟❄🌟

Eeeeevet benim hayatımın bir parçası olacaklarına inadığım okurcanlarım nasıl buldunuz karekterlerimi vote ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Değerli Okurcanlarıma not: UMARIM BEĞENİRSİNİZ ;)

ARMEDHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin