19.kapitola

112 10 3
                                    

*Liss* s hlasitým žuchnutím pristanem vedľa Thea. Okamžite skontrolujem či dýcha a vážnosť zranení. Uff dýcha. Ale rana je hlboká, potrebuje okamžite ošetriť. S otázkou v očiach sa obzriem na Nicolasa, ktorý hľadí na miesto kde bojovala Hanne. Zacíti môj pohľad a obzrie sa. "Nemôžeme dopustiť aby ju dostali."povie rozhodným a tvrdým tónom. Namosúrene pozriem zase na Thea. Sťažka dýchal a bol celý spotený. Určite má horúčku. "Nemôžem ho tu nechať..."poviem potichu no rozhodne. "Stalo sa mu to lebo bol slabý" povie Bangy stojaci pár metrov za mnou. Nemal na sebe ani škrabanec. So zavrčaním som naňho vražedne pozrela. "Zdá sa že ste zoslabli, odvtedy čo som tu nebol" povie výsmešne Nicolas. "Zdá sa že z vás ten blbec urobil padavky, ts. "Dark ťa nikdy nemal vypustiť....bodaj by si zostal uväznený navždy!"vyhŕknem na neho, načo trochu strnie. Potom povie: "mám svoje vlastné plány, nie slúžiť Darkovi do konca života, za jednu láskavosť."
"Zachránil ti život!"vyhŕknem naňho celá pobúrená. "Áno a strčil ma do tela toho idiota, ktorého nenávidím! Čo myslíš prečo som skoro umrel?! Vďaka nemu!"kričal po mne a zem okolo neho začal pokrývať ľad. "Donútim ho slúžiť mi jeho vlastnou vôľou, stačí ak mi podľahne ona"prstom ukáže na Hanne asi 100metrov pod kopcom na ktorom sme boli. "A nikto a nič ma nezastaví..."dopovie a ľad sa zastaví asi centimeter od Theovej ruky. Nicolas aj s Bangym sa postavia na okraj kopca a Nicolas cez plece povie: "Postaraj sa oňho." Potom sa aj s Bangym teleportujú pomocou Shadowa k Hanne. Nemôžem sa však ďalej zaoberať nimi, pozriem sa na blednuceho Thea a začnem ho ošetrovať.

*Hanne*
Z mojej moci, si vytvorím čierne dýky a vrhneme sa na seba. S každým jedným mojím úderom jeho obrana I útoky slabnu a jeho plamene sa zmenšujú. A aj keď som používala Darkovu moc, zdalo sa mi, že ju nemám tak úplne pod kontrolou. Ale nič divné sa nestalo. V diaľke som zazrela dve postavy. Nicolas a Bangy sa ku nám blížili čoraz viac. Musím to skoncovať skôr ako dorazia, možno mi potom uveria že nie som bezbranná. Nočný sa zošuchol na kolená pri mojom silnejšom údere. Už iba raz a je po ňom, už iba jeden úder. S víťazstvom v očiach som dvihla dýku nad hlavu.
Vtedy ma zozadu niečo silno buchlo do hlavy a ja som stratila vedomie...

*Nicolas*
Nie. Niee! NIE!!! zreval som keď som zbadal ako ten Nočný čo dal dole Thea zozadu zaútočil na Hanne. V bezvedomí pristála do náručia druhého, čo bol na kolenách. "Shadow rýchlejšie!!!"zreval som a Shadow má dostal len pár metrov od nich. Pozrel som sa do očí toho čo ju držal. S víťazoslávnym úškrnom mi pohľad opätoval. Ten druhý mu chytil plece práve keď som do nich poslal svoje ľadové ostne dlhé 10cm. No preleteli naprázdno. Už tam neboli. Hnev mi spaľoval vnútornosti a ja som sa zastavil na mieste kde doteraz stáli. Bola tak blízko. TAK BLÍZKO. Už som to nevydržal. KURVAAAAAAAAAAAA zreval som a všetko okolo mňa v okruhu 50metrov pokryl ľad hrubý 10cm. Teda až na Bangyho. Ten vyskočil a dopadol už na ľad. "Ukľudni sa Nicolas, nájdeme ju."povedal ľahostajne. "Zabijem ich, všetkých ich zabijem."opakoval som sa úplne rozhodnutý. "Na Nočných si nikto netrúfne"povie Bangy a otočí sa na odchod. "Ja poznám niekoho kto áno."povien a zasmejem sa. "Kto? Kto by bol taký šialený?"znudene sa spýta Bangy stále otočený chrbtom.
"No predsa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Leo...

Ahoj, áno neumrela som ja viem úžasné :D Ospravedlňujem sa že som dlhšie nevydala ziadnu časť no bohužiaľ sa mi teraz nič nedarí vyzerá to že mám život blbec :D Dneska vydám ešte jednu časť takže sa tešte :D bude to fakt dojímavé :3
Sasori_23

Girl from darknessWhere stories live. Discover now