*Psst* Notice anything different? 👀 Find out more about Wattpad's new look!

Learn More

11.

644 19 7

Louis pov.
Ik ben nu rond de 9 maanden zwanger en harry is al helemaal aan het stressen. "Hazz" "ja lou is er iets a je bevallen?" Vraagt harry in paniek. Ik giegel en zeg "nee lieverd ik vroeg me alleen af of je mee een kopje thee wou maken." "Ja doe ik" zegt harry een beetje gerust gesteld. "Papa wanneej kijg bjoetjes en zusje?" Vraagt liv die niet meer met haar pop aan het spelen is. " binnen nu en een paar weekjes" zeg ik en zie haar gezicht al helemaal opklaren. "Hier lou" zegt harry die me een kopje met dampende thee aangeeft. "Dankje" zeg ik lief. "Kom liv dan gaan we met vlek lopen laten we papa even een momentje rust hebben" zegt harry. "Ja is goed doei papa ik ga met pappie en vlek lopen we komen stjakjes tejug" zegt liv. "Waaj zijn ome liam en ome niall gebleven" vraagt liv als harry haar jasje aantrekt die zijn twee weeknes op vakantie naar de zus van ome liam weet je nog" hoor ik harry tegen haar zeggen. "Doei lou" " doei papa" hoor ik liv en harry zeggen maar voordat ik nog kan antwoorden hoor ik de deur al dicht slaan. "Nou darcy james en freddie hier zitten we dan... ik kan niet wachten jullie in mijn armen te nemen en jullie te knuffelen" zeg ik tegen mijn buik en aai erover. Als ik dan een paar schopjes voel weet ik dat ze me gehoord hebben dat zei de dokter teminste dat ze je konden horen.
Ik zit net lekker keeping up with the kardashians (ik heb ooit een keer erna gekeken maar werd er zwaar depressief van 😥) te kijken als ik een stekende pijn in mijn onder buik voel. Sh*t waarom vertrekt harry dan ook altijd op het verkeerde moment denk ik en alweer voel ik en steek. Ik zoek de telefoon en bel harry op.
H: heey lou waarom bel je ik ben net lekker met liv aan het spelen.

L: ow heey hazz ik denk dat ik aan het bevallen ben dus zou je liv naar pap kunnen brengen en dan heel snel terug komen en naar het ziekenhuis kunnen brengen.

H: je bent whu oke ome ik ben er zo snel mogelijk. Hou je sterk lou.

L: hazz het zal me heus wel lukken maar streskip alsjeblieft niet zoveel alles komt goed.

Zeg ik en met dat hang ik op. Nou hier gaan we weer denk ik bij mezelf. Na 10 minuten komt er een zwaar gestreste harry. "Lou schatje alles goed kom brengen we je naar het ziekenhuis" zegt hij en loopt met me naar de auto waar ik alweer een wee krijg en het uitpiep van de pijn. "Ristig maar alles komt we l goed alles komt wel goed" zegt harry. "Heb je het nu tegen mij of probeer je jezelf nu moed in te spreken" sis ik naar harry die me verbaast aankijkt. "Ja als ik aan het bevallen ben ben ik bitchie" zeg ik en harry kijkt me aan met een blik van sorry maar ik kan er ook nu weinig aan doen. Als we bij het ziekenhuis aan komen worden we naar een of ander kamertje worden gebracht.
~4 uur later

Harry pov.
Hier zit ik dan naast een uiteputte louis met drie mooie kinderen onze kinderen. Ik heb gemma net gebeld dat zij en liv kunnen komen. "Onze baby's lou onze wondertjes" zeg ik en lou kijkt me trots maar moe aan. "Mhm" zegt hij. Ik ruk een kusne op zijn hoofd en zeg "ik ben trots op je lieverd. En ik hou van je met heel mijn hart. "Ik ook van jou" zegt hij. "Papie waaj zijn ze" vraagt liv die opgewonde binnen komt met gemma. " hier dit zijn darcy james en freddie" zeg ik terwijl ik ze aanwijs en zie liv blij kijken.
Dit is mijn gezin denk ik maar dan komt er iemnd binnen die ik liever nooit meer had gezien.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tam tam tam nou weer een nieuw hoofdstukje ik hoop dat jullie he leuk vinden.

Hes My Stephbrother ? L.sLees dit verhaal GRATIS!