🎀"SEVDA SERDEM"(Düzenlendi)📌

25.1K 659 73
                                    

Bu benim ilk deneyimim inşallah beğenilir ve okunur diye umuyorum. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

SEVDA SERDEM

Adım Sevda. Ne aşırı güzel ne aşırı zengin ne de çok fazla üstün yetenekleri olan biriyim. Sıradan bir hayatı olan sıradan bir insanım. En büyük gayem ise olduğum gibi görünüp, göründüğüm gibi olmaya çalışmak. Şaşmamak için uğraştığım doğrularım, yapmamaya gayret gösterdiğim hatalarım ve de büyük hayalerim vardır. Hangimiz hayal kurmayız ki. Bu dünyadaki acımasız ve acımasızlıklardan bir nebze uzaklaştıran en önemli unsurdur hayal kurmak.

Ömür dediğin nedir ki. Dün doğar, bugün yaşar yarın ise ölürsün. Üç günlük dünya. Başımıza ne geleceğini bilemeyiz hiç bir zaman.

Ben matematik bölümü son sınıf öğrencisiyim. Kimseyle kavgası küslüğü olmayan biriyim. En yakın arkadaşım Ezgi. Benim can dostum olur kendileri . Şu ana kadar da hayatımda hiç özel biri olmadı. Zaten benim olursa sevgilim değil kocam olur. Elimden geldiğince Rabbimin emirlerine uymaya çalışıyorum.

Ben Karadeniz aşığıyım. Oranın mavisi ve yeşili beni kendine hep çekmiştir. Oraya gittiğimde kendimi kaybolduğum evime geri dönmüş gibi hissediyorum. Trabzon'da Ezginin halasının olması benim için çok iyi oluyor. İstediğimiz zaman hafta sonları kaçamak yapıyor oraların tadını çıkarıyoruz. Bu sefer de Trabzondayız. Ama gelişimizin amacı biraz daha farklı.

Ezginin aşık olduğu kişi Hakan Ezgiyi istemeye gelecekti. Biz de, halasının kızı Hale ve ben ona almak istediği elbise konusunda yardımcı olacaktık. Alışveriş merkezinde Ezgi elbise denemekteyken biz de Haleyle bitap düşmüştük artık.

Kabinden çıkan Ezgi çok güzel olmuştu tamam değerleri de güzeldi ama bu elbise muhteşem denecek kadardı.

"Ahhh Ezgicim canım çok güzel oldu. Bence bunu almalısın canım." dedim. Hale de

"Valla kuzencim bunuda almazsan eğer beni eve kadar kucağında taşırsın öldüm yorgunluktan."

"Ask olsun yani. Ne yapıyım kararsız olmak doğuştan geliyor, sonradan olmadım ya. "

"Şaka yapıyor kuzenin sana Ezgicim çok güzel oldu demek istiyor."

"Bana pek öyle gelmedi ama neyse."dedi Ezgi sahte bir kırgınlıkla. Hale de Ezginin yanağına kocaman bir öpücük kondurdu ve

"Kuzenlerin en güzeli, en şahanesi, en sevilesi. Çok güzelsin aşkım çok yakıştı. Hakan seni görünce bir kez daha aşık olacak inan bana."

"Tamam tamam çok abarttın sen de. Bence de bu güzel oldu. Alalım ve karar değiştirmeden bir an önce mağazadan çıkalım. Ve de ben size teşekkür olarak kahve ısmarlayayım."

"Tamam canım benim"

"Kuzen bir kahveyle kurtulamazsın benden ayaklarım şişti mağaza mağaza yürümekten."

"Ne istersen yaparım artık ne yapıyım yapacak bir şey yok."dedi Ezgi. Ezgi elbisesini aldı ve alışveriş merkezindeki bir kafeye oturduk. Sipariş için gelen garsona kahve söyledik. Elimdeki telefonda şalımın halini görünce .

AŞKIMIZIN SİMGESİ "SEBA"(DÜZENLENECEK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin