79-Çözümsüz problemler

1.7K 165 60
                                    

Özet: John yeni general hakkında araştırma yapar ve arkasındaki senatörü bulur. Ann'i uzay gemisine alırıp Rora ile temas kurar. Rora'dan, Ann'i ve yandaşlarını kolektif bilince almasını ister. Jules hızla büyümektedir ve üç yaşında gözüküyordur.

*** Yeni Bölüm ***

Jules babasının yanına uzanmıştı. John ile özel bir bağı olduğunu herkes görebiliyordu. Onlar bu dünya üzerindeki çok özel iki insandı. John Ognim'ler için hazırlık yaparken kendini çok yoruyor ama fırsat buldukça oğluyla vakit geçirmeye çalışıyordu.

Fakat bugün oynarken uyuyakalmıştı. Jules babasının saçlarını okşadı, başını adamın boynuna koyup uyumaya hazırlandı. John derin bir uykuya dalmış ve rüya görmeye başlamıştı.

Krnaaj'lar dev orduları ile dünyaya varmışlardı. Ognim'lerin hazırladıkları savunmayı aşmayı başarıp Dünya'nın yüzeyine inmişlerdi. Dev makineleri dünyaya salarak büyük hasarlar veriyorlardı. Rora ile görüşen John onları durdurmak için yardım istiyordu ama Rora kolektif bilincin henüz olgunlaşmadığını ve yardım edemeyeceklerini söylüyordu.

Gökte büyük patlamalar meydana geliyordu. Tüm Krnaaj ve Ognim gemileri teker teker patlıyordu. Tek yönlü bir savaşı izleyen John, dost uzaylılar adına endişeleniyordu. Sonunda gökyüzünde sadece bir ırkın gemileri kalmıştı: Dromonits'lerin.

Dev gemileri ile tüm gökyüzünü kaplamış gözüküyorlardı. Gemilerden çıkan kırmızı bir ışın dünyayı yakmaya başlamıştı. Bunun ne olduğunu soran John'a, Karl cevap vermişti.

"Dünya'yı arındırıyorlar John."

"Neyden arındırıyorlar?"

"İnsanlardan ve uzaylılardan."

"Fakat bizi neden yok etmek istesinler ki?"

"Siz artık saf değilsiniz. Başka ırklarla karıştınız, hatta onlarla dost ve düşman oldunuz. Efendilerim sizin ırkınız yerine daha saf bir ırk getirecekler."

"Hangi ırkı?"

"Reptilianları. Onlar sizden önce vardılar ve sizden sonra dünyanın asıl sahipleri olacaklar."

"Bunu yapamazsınız Karl. Yedi milyar insanı bir anda yok edemezsiniz."

"Bu benim kararım değil John. Dromonits'ler sadece kendilerine verilen tavsiyeye uyuyorlar."

"Tavsiye mi? Kim onlara bizi yok etmelerini tavsiye edebilir ki?"

"JULES!"

John rüyasından sıçrayarak uyandı. Karl tavsiye verenin ismini bağırarak söylemişti: JULES.

Yanında yatan ufaklığa baktı. Eğer bu basit bir rüya değilse, tüm insanlığın yok edilmesini tavsiye edecek kişinin bu ufaklık olması mümkün müydü?

Jules gözünü açarak kendisine bakan babasına gülümsedi.

"Kötü bir rüya gördün değil mi?"

"Nereden biliyorsun Jules?"

"Bizim aramızda telepatik bağ var baba."

"Rüya mı da gördün mü?"

"Sanırım gördüm ama tüm detayları değil."

"Jules, Dromonits'lerin dünya üzerindeki tüm insanları yok edeceğini gördüm ve bunu senin tavsiyenle yapacaklarmış."

"Ben neden böyle bir tavsiye vereyim ki baba? İnsanları seviyorum."

John masum çocuğa bakıp, yapacağına inanmadığı bir şey için şimdiden onu suçlamanın saçmalığını gördü. Sadece bir kâbus olabilirdi. Fakat Jules daha öncede benzer görüntüler göstermişti. Dromonits'ler ile ilgili rüyayı kolayca unutamayacaktı.

KOZA - Dünya'nın İstilası (SY)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin