•Karakter Tanıtımı •

114K 2.5K 271
                                    

Multide tanıtım videosu mevcuttur. İzlemeden başlamayın derim<3

MELİH AHSUVAR : Ahsuvar'ların baş veliahtlarından biri. 22 yaşında. Rüzgar diyede tanılır. Rüzgar denmesinin sebebi her şeyi esip gürlettiğindendir. Onun için hayatta en önemli şey kendisidir. Bir de aşkı. Yani annesine olan aşkı. Hiç kimseye inanmaz, hiç kimseye güvenmez. Belki bir-iki defa gülmüştür o da annesiyle konuşurken.

MİHRİMA KOREL : Orta halli bir ailenin ikinci ve en küçük olan kızıdır. Mahallede güzelliğiyle de bilinir. Çok şakrak ve gülen bir kızdır. Herkes onu sever. 19 yaşında, hayali diş hekimi olmaktır. Bu yıl gitmedi ve bir yıl daha çalışmaya karar verdi. Ailesini çok sever ve çok özler. Onlardan ayrıdır. Daha iyi çalışmak için İstanbul'a kuzeninin yanına gelmiştir.

SAİT AHSUVAR : Melih'in kuzenidir ama hiç sevmediği kuzeni. Baş veliahtlardan biridir ve bu yüzden Melih'le çok sıkıntı yaşarlar. Melih kadar olmasa da yakışıklığıyla kendinden geçirir. 23 yaşındadır. Melih'ten bir yaş büyük olmasından dolayı ona 'bu dünyaya senden önce ilk ben ayak bastım ve bu yüzden şirkete de ilk ben ayak basacağım ' der durur. Melih'le ortak özelliği ikiside çalışkan ve hırslıdır. Ama birisi kendisi için diğeri ise hem kendisi hem annesi içindir.

ECE GÜRER : Mihrima'nın çok tatlı olan kuzenidir. İstanbul'da yaşıyor ve Ahsuvar'ların evinde yardımcı olarak çalışıyordur. Aile sıkıntılarından dolayı okulu bırakmıştır. 21 yaşındadır. Tek kız çocuğudur ve babası hastadır. Etrafta boşboğazlığı ve saflığıyla da bilinir.

♥ZORAKİ HİZMETÇİ ♥

Dipnot: bu hikayem 2016 yılında yani 16 yaşımdayken yazmaya başladığım bir hikayem. İlk bölümler oldukça ironik veya klasik klişe gelebilir. Lütfen bunu hesaba katarak okumaya başlayınız ve lütfen eleştirilerinizi bu yönde yapınız. Seviliyorsunuz^^

ZORAKİ HİZMETÇİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin