Kapitel 15 bryllyp ❤️❤️❤️

163 2 2
                                    

Så det i dag det sker jeg skal giftes mes min dejlige Stefan . Jeg kan seriøst ikke vente det bliver så dejlige at fra i dag af kan jeg kalde ham min og kun . Men jeg var nødt til at sove hos min søster  som hedder Laura . Da mig og Stefan ikke må se hinanden før i kirken . Jeg er virkelig nervøs over hvordan det skal gå . Min søs kommer ind til mig på værelset . Imens jeg er ved at gøre mig klar til min stor dag sammen med Stefan . Er du klar til i dag spurgte Laura . Jeg nikke og begyndte at tag min kjole på og sætte mit hår op i En hestehale da jeg elsker at sætte mit hår sådan op .  Wow du ser god ud siger Laura og smiler . Jeg ved hun er glad på min vejen .... Jeg kan se bilen stå ude for og henter mig . Det er Jonas som er min privat chauffør . Jeg gå ud til bilen sammen med min søs Laura .

Jeg kan mærke at jeg er virkelig spændt og glad på samme tid. For jeg glæder mig til at dele resten af mit liv sammen med ham. Da vi kommer hen til kirke . Ser jeg min Stefan står der og tænker wow . Hvor min pige / kone så lækker i dag . Smiler tilbage til ham giver ham et kys på mund som bliver til et snav .

Stefan synesvinkel
I dag er det den dag . Hvor cille bliver min for evigt og alt . Wow hvor ser min cille godt ud i den der kjole . Jeg gå ind til de andre skat. hun nikker og gå hen til hendes far .

Cecilie synes vinkel
Fuck jeg er nervøs det er da helt vildt . Selvom min far siger det skal nok gå . Så er jeg stade væk nervøs . Men nu kan jeg se kirke døren Åbner . Og gå ind i kirke imens min dejlige lillesøster Louisa er min brudepige . Gå op af kirke gulvet . Ser på min dejlige Stefan han kiggede på mig og smiler . Vi begynder at synge sangen i krikke

50 minutter senere ankomme præsten som skulle vise os . Vi er sammen her i dag for de her to smukke mennesker til et ægteskab . Så der for til spørger jeg dig Stefan Hjort. vil du tage Cecilie tia Engell til din ægtehustru . Han sagde ja jeg ved . Til spørger han mig . Cecilie tia Engell . Ville du tag Stefan til din ægtemand . Jeg svare ja . Du må kysse bruden . Han gav mig finger ring på og kysse mig . Bære mig op på hans skuldre over til vores bil . Som vi skulle på bryllups rejse i .

Slut

Forsætter føler i bogen nr 2

Drømme Om StefanWhere stories live. Discover now