The russian sleep experiment

1.7K 90 15
                                    

Aan het einde van de jaren 40 werden 5 mensen door Russische wetenschappers gevangen genomen. Ze maakten deel uit van een experiment om de effecten van geen slaap voor 30 dagen te onderzoeken.

De mensen werden in een luchtdichte ruimte gehouden, daarna werd een gas in de ruimte geblazen dat er voor zorgde dat de mensen niet konden slapen. De wetenschappers beloofden aan de proefkonijnen dat ze vrij waren als ze 30 dagen lang konden overleven zonder slaap.

Het experiment ging aan het begin heel erg goed. Maar op de 8e dag begonnen de proefkonijnen in de ruimte rond te rennen en te roepen. Ze bedekten het glas van de ruimte zodat ze niet meer gezien konden worden door de wetenschappers.

Na drie dagen hoorden de wetenschappers geen geluid meer uit de ruimte komen en ze vreesden dat alle proefkonijnen dood waren. De wetenschappers probeerden met de proefkonijnen te communiceren via de intercom. Een man zei vanuit de gesloten ruimte 'We willen niet meer vrij zijn'.

Twee dagen later werd het experiment geannuleerd. De deuren van de ruimte gingen open en de gevangenen smeekten om het gas terug aan te zetten.

In het midden van de ruimte lag een dode man in een plas van zijn eigen bloed. Er waren stukken vlees uit zijn lijk gebeten door de andere.....

Bedankt voor het lezen en vergeet niet om te stemmen en te volgen XD

CreepyPasta ✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu