Episod 1

5 1 0

Ketika berada di taman , Aqilah, Alis ,Aisyah dan Asyura sedang bermain bola, aq hanya duduk sambil melukis kartun 😄 secara tiba - tiba ketika Alis mahu membaling bola pada Asyura bola itu terkena pada kepala D.O 😅 ketika itu Chanyeol nampak marah

Chanyeol datang ke arah aq dan kawan - kawan

Chanyeol: Woi bdx ko pahal main bola sampai kena kepala kawan aq !!!
Aq: bkn aq yg main bola tu, asal kau nak jerit kat aq pulak

Terus pegi tanpa menghiraukan kemarahan Chanyeol tetapi dlm masa yang sama telefon aq terjatuh ke tanah

Ketika itu Sehun ternampak lalu mengambil nya dan memberikan pada Chanyeol

- bila sampai rumah -

Aq: We korang ada x nampak tepon aq !?
Alis: X dr nampak pun
Aqilah:bkn ko bwk g taman ke!? Ntah - ntah tercicir

- tetiba telefon Aqilah berdering -

Aqilah: we ni ada orang call guna nombor tepon kau la
Aq:apa maksud kau ni!? X lawak kalau kau nk main - main skarang ni
Aqilah:we aq series tengok ni ( sambil tunjuk )
Asyura:haah la we tu nama kau kat situ
Aq:cuba angkat

- bila dh angkat -

Aq: hello sape ni!? Mana dpt tepon ni !?
Chanyeol: woi bdx ,tepon kau ada kat aq skarang ni, ni aq PARK CHAN YEOL
Aq: apa !!! Pulang balik fon aq !!!
Chanyeol: satu syarat !!! kau kena jadi pembatu rumah kita orang selama seminggu
Aq:pehh !!! Lama sangat tu
Chanyeol: sebelum tukar jadi sebulan lebih baik kau setuju...
Aq: ye lah aq setuju

Why You !? (Malay Version)Read this story for FREE!