Bölüm 9 (Diriliş)

1.8K 147 13
                                    


Artık halim kalmamıştı. Sert bir yumruk daha yediğimde kendimden geçebilirdim. Tam o anda Kenan, Oğuz'a bir yumruk vurdu ve:

-"Anlamıyor musunuz? O adam yalan söylüyor, bizi bırakacağı falan yok. Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. Onu rahat bırakın." dedi. Selim ve Oğuz durmak istemiyordu. Kenan'la bir müddet tartıştılar. Sonunda Kenan onları engellemeyi başardı.

Ağzım, yüzüm kan içinde kalmıştı. Selin tişörtünden bir parça kopardı ve yüzümdeki kanları silmeye başladı. Göz göze geldiğimizde derin bir acı hissediyordum. Onun bakışlarında ki sırrı ise çözemiyordum. Belki de bana acıyordu. O sırada bir kağıt daha geldi içeriye. Kenan aldı ve okumaya başladı:

"Bravo Emre, bravo Kenan... Bu basit oyunumu anlamayı başardınız. Fakat benim kadar zeki değilsiniz. Ölüme 10 dakikadan az bir süreniz kaldı ve siz hala şifreyi çözemediniz. Korkarım tahmin ettiğim kadar zeki değilsiniz. Size hazırladığım sürprizler boşa gidecek gibi görünüyor. Şifre sözlerimde saklı..."

Saati elime aldım ve bir göz attım. Saat 23:32 idi. Bunu diğerlerine de söyledim. Son 8 dakikamız kalmıştı. Oğuz sordu:

-Burada olanları o nereden biliyor?

Kenan cevapladı:

-Ortalıkta kamera olmadığına göre bir dinleme cihazı olmalı. Ama nerede?

Aralarında bunu konuşuyorlardı. Ben kendimi iyi hissettiğimi fark ettim. Selin hala yanımda ve bana bakıyordu. Ona baktım, göz göze geldik. Bir süre gözlerinde kayboldum. Onunla yaşadığım tatlı günleri ve kendi kendime verdiğim sözü hatırladım. Selin kimi severse sevsin onun mutluluğu için her şeyi yapacaktım. Bu güzelliğin bir psikopat yüzünden yok olmasına izin veremezdim. Birden ayağa kalktım. Hepsi bana bakıyordu. Ve söze başladım:

-Dinleme cihazının önemi yok artık. 5 dakikamız var. Ve sen psikopat, beni duyuyorsan, sürprizlerini başına geçireceğimi bilmeni istiyorum. Kenan, Oğuz, Selim ve Selin... Hepimiz zeki kişileriz. Hadi bunu ona gösterelim.

Bir yuvarlak oluşturduk ve tartışmaya başladık:

Ben: Şimdi... Söylediğine göre şifreyi zeki kişiler kullanıyormuş.

Oğuz: Peki zeki kişiler ne kullanır ki?

Selin: Bence o kağıtlara bakmalıyız. Şifre sözlerimde saklı demişti.

Kağıtları elime aldım. Her birini okumaya başladım. Bu sırada onlar hala tartışıyordu. 3 dakikamız kalmıştı.

PSİKOPAT(Bitti) #Wattys2016Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin