Ny skole, ny start.

1.5K 21 2
                                    

Hejsa alle sammen, håber i vil nyde og læse med i min historie.

Jeg hedder Julie og er 17 år gammel og ser ud ligesom Zara Larsson, jeg har to brødre de er 11 og 13 år. Min mor og far er skilt, det blev de her for et år siden i 2015. Vi er lige flyttet pga. min mor har fået et nyt arbejde, så vi var ligesom nød til at flytte med.

Min alarm har lige haft ringet, klokken var 6:30 og jeg var nød til at stå op nu. Ellers kommer jeg aldrig nogensinde op ad sengen, i dag var den dag. Jeg havde glædet mig til i langtid, for jeg skulle nemlig starte på gladsaxe gymnasium. Jeg fandt hurtigt mit tøj frem jeg tog en basic adidas trøje på, nogle girlfriend jeans, og mine puma suede i rød på. Derefter gik jeg nedenunder og ind i køkkenet hvor jeg kun tog et æble for jeg var ikke så sulten, og så smuttede jeg ellers bare ud af døren. Jeg havde ikke så langt ned til stationen, og det var dejligt for så behøvede jeg ikke at gå så hurtigt for at nå toget her om 5 min. Men på vej ned til banegården fik jeg øje på en smuk dreng ,der stod med open mund og kiggede hen mod mig. Jeg skyndte mig lige at gå forbi og sige pas nu på du ikke sluger nogle fluger, det synes jeg var ret sjovt. For det kunne man i hverfald hører på hans søde grin bagefter, jeg gik videre hen mod sporene og fandt det tog jeg skulle med. Da jeg lige havde sat mig ned i toget, så jeg den samme lækre dreng der havde gloet sådan på mig tidligere. Han var også på vej ind i toget, men gik heldigvis i anden retning end den jeg sad i. 30 min efter steg jeg af toget og gik hen mod gymnasiumet, som ikke lå så langt væk der fra.

Endelig fandt jeg frem og gik ind i hallen hvor ville alle nye 1g'er skulle mødes og sætte os ned, da jeg fik sat mig ned fik jeg endnu engang øje på drengen, for han sad ved rækken bag mig. jeg vendte hurtigt mit hoved om mod ham og smilte til ham, og han smilte faktisk tilbage. jeg kunne simpelthen ikke lade være med at kigge på hans dejlige smukke grønne øjne, og det smukke brune hår. Men jeg skyndte mig nu at vende mig om igen, vi skulle hører på at rektoren bød os velkommen. Det var virkeligt kedeligt, men det var åbenbart nået der var nødvendigt. Bagefter skulle vi gå ned i vores klasselokaler, der var skilte så det var nemmere for os at finde rundt på vores første dag. Jeg nåede rimelig hurtigt hen til mit nye klasselokale, men jeg var ikke den første. jeg var nummer to, for prøv lige at gæt hvem der var der sad derinde. 

Det var første kapitel, håber i kunne lide det. Nu er det også først gang jeg skriver en historie herinde, så i må gerne skrive hvis i har nogle ideer eller forslag til hvad der kunne ske i næste kapitel eller fremover. Vi ses!

I love youWhere stories live. Discover now